Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα

09:48 25/3/2017 - Πηγή: iPop
| Όσα

Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Σάββατο 25η Μαρτίου,

για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

25η Μαρτίου ή καλοκαίρι; Με ηλιοφάνεια οι παρελάσεις. Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο 25η Μαρτίου, και μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Παρελάσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις | Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν; Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο στην Αθήνα εξαιτίας της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Η παρέλαση θα γίνει στη Λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά απ’ το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Eurokinissi«Χαστούκι» για τον Trump: Δεν πέρασε το ν/σ για αντικατάσταση του Obamacare. Δεν πέρασε το νομοσχέδιο του Trump για την υγεία, το οποίο θα αντικαθιστούσε το Obamacare. Μεγάλη πολιτική ήττα υπέστη ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

«I Love Greeks!». Με την φράση «αγαπώ τους Έλληνες» ξεκίνησε την ομιλία του ο Trump στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προσωπάρχη Ρεινς Πρίμπους, ο οποίος είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες στη χώρα».

NBC NewsΗ Ε.Ε. σβήνει 60 κεράκια. 60 χρόνια μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, οι «27» και οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών συναντώνται στην επετειακή Σύνοδο στην ιταλική πρωτεύουσα, χαράσσοντας τα βήματα για το μέλλον της Ευρώπης και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα