Οι ειδήσεις για… βιαστικούς!

18:34 25/10/2016 - Πηγή: iPop

Καλησπέρα!

Πήγε κιόλας απόγευμα και δεν προλάβες να δεις τι συμβαίνει γύρω σου; Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ. Διάβασε αυτό και αν έχεις χρόνο πάτα στα link για αναλυτικότερη ενημέρωση. Και μην ανησυχείς.

Ζορίζει η κατάσταση για την κυβέρνηση που έχει απέναντί της τους δανειστές με συνεχείς απαιτήσεις αλλά και τους 53 με αιχμή του δόρατος τον Πάνο Σκουρλέτη και την υπουργική του θέση σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Στις αξιολογήσεις μας έχουν μια με το καρότο και μια με το μαστίγιο! Μας έδωσαν τη δόση της πρώτης αξιολόγησης μεν, αλλά… Πριν καλά-καλά ανοίξουν την συζήτηση

για τα εργασιακά (ο Γ. Κατρούγκαλος έχει νέο ραντεβού μαζί τους την Πέμπτη) βάζουν στο τραπέζι τον προυπολογισμό του 2017, τον ξετινάζουν και τον βγάζουν… προβληματικό!

Και περίμενε να δούμε σε πόσα κανάλια θα μάθουμε πως θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Σε τέσσερα όπως ήθελε ο «νόμος Παππά», σε όσα λειτουργούν σήμερα; Σε περισσότερα; Αύριο πιθανότατα «κληρώνει» στη δεύτερη διάσκεψη του Συμβουλείου της Επικρατείας και όλοι ελπίζουν σε συνετή απόφαση!

Πολλά τα μέτωπα… εμφανίζεται να υστερεί σε ποσοστά και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ… Αλλά ο πρωθυπουργός δεν πονοκεφαλιάζει που χάνει στις δημοσκοπήσεις! Δες σε ποιους άνοιξε την καρδιά του και τι είπε. Εξομολογήθηκε που προτιμά να κερδίζει!

Αν ο καημός σου είναι τα χρέη στο δημόσιο και φοβάσαι μη δεις το σπίτι σου να βγαίνει στο σφυρί, τότε και αύριο ο εφιάλτης σου δεν θα γίνει -ευτυχώς- πραγματικότητα. Απεργούν οι συμβολαιογράφοι.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε και πάλι σε περίοδο εκπτώσεων. Δες εδώ πως τι και πότε θα ψωνίσεις σε χαμηλότερες τιμές!

Και για να καταλάβεις τι σημαίνει «επικοινωνιακό χάρισμα» σε πολιτικό πρόσωπο… δες εδώ τον Μπαράκ Ομπάμα να απαντάει σε ειρωνικά tweets που δέχεται στο λογαριασμό του. (Σκέφτεσαι τον Τσίπρα σε κάτι ανάλογο ή μήπως τον Μητσοτάκη;)

Α! Και να μην το ξεχάσω! Έρχεται στην Αθήνα ο Μπαράκ. Είναι επίσημο!

Στη Γαλλία εξακολουθούν να ξηλώνουν το «Καλαί». Τον καταυλισμό που αποκαλούσαν «ζούγκλα». Εκεί έμεναν τα τελευταία δέκα χρόνια, 7000 μετανάστες και πρόσφυγες που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Βρετανία. Που τους πάνε; Καλή ερώτηση. Σε άλλα σημεία μέσα στη Γαλλία, είναι η επίσημη απάντηση….

Αλλαγή θέματος και κλίματος!
Δες Σάκη (ένας είναι ο Σάκης) να μερακλώνει στη Μόσχα και ρίξε μια στροφή μαζί του…
Κι αν απόψε δεν έχεις κανονίσει να βγεις, σου έχουμε πρόταση! Πήγαινε εδώ. (Πήγαμε, φάγαμε, ενθουσιαστήκαμε, φιλήσαμε τον σεφ που είναι φίλος μας από παλιά και μαγειρεύαμε μαζί του στο ιpop φωτογραφηθήκαμε και σίγουρα θα ξαναπάμε σύντομα)

Φάε πιες αλλά ΜΗΝ καπνίσεις. Κόψτο το το ρημάδι. Κάνει κακό στην υγεία… πήρε και αύξηση 0,20 στην τιμή!

Αυτά για τώρα.
Καλή συνέχεια και μια συμβουλή για να γίνεις πιο χαρούμενος και να απολαμβάνεις τη ζωή. Σταμάτα να παίρνεις στα σοβαρά όσα σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Διάβασε εδώ περισσότερα και τα ξαναλέμε.

Και μην ξεχνάς! Να μπαίνεις συχνά στο ipop.gr! Συνεχής ανανέωση ψύχραιμη και αντικειμενική για την ενημέρωσή σου.
Κάνε μας like στο facebook, follow us στο twitter και στέλνε μας και τα δικά σου νέα στο [email protected]

Φιλιά
Τα λέμε

The post Οι ειδήσεις για… βιαστικούς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα