Ο Τραμπ πρόσωπο της χρονιά σύμφωνα με το TIME και το Ίντερνετ δεν έχασε ευκαιρία για λίγο τρολ! (Photos)

19:24 7/12/2016 - Πηγή: iPop

Τον γύρο του κόσμου κάνει σήμερα η είδηση ότι το περιοδικό TIME ανέδειξε ως πρόσωπο της χρονιάς τον νεοεκλεγέντα Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Φυσικά το γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο απ’ τους χρήστες του Ίντερνετ, οι οποίοι απάντησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Λίγο το photoshop, λίγο το χιούμορ και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πετυχμενο!

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τα καλύτερα trolls

για το… πρόσωπο της χρονιάς!

Σημειώνεται ότι την ανάδειξή του ως πρόσωπο του 2016 σχολίασε και ο ίδιος ο Τραμπ λέγοντας:

Είναι μια απίστευτα μεγάλη τιμή και σημαίνει πολλά για μένα, ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι ήμουν φανατικός αναγνώστης του περιοδικού Time μεγαλώνοντα. Το να βλέπω τον εαυτό μου στο εξώφυλλο του Time ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» είναι κάτι που με τιμά τρομερά

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστε τον χαρακτηρισμό του TIME ότι είναι ο Πρόεδρος των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής: «Ακόμα δεν έγινα Πρόεδρος, άρα δεν έκανα τίποτα για να διχάσω. Υπάρχει έντονος διχασμός. Ωστόσο θα τον ξεπεράσουμε μαζί και θα αποκτήσουμε μια χώρα με καλά επουλωμένες πληγές, η οποία θα διαθέτει ισχυρή οικονομία. Θα ενισχύσουμε τον στρατό και την ασφάλεια και θα πετύχουμε πολύ σπουδαία πράγματα».

Photos: Bored Panda

The post Ο Τραμπ πρόσωπο της χρονιά σύμφωνα με το TIME και το Ίντερνετ δεν έχασε ευκαιρία για λίγο τρολ! (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα