«Ο Trump δεν άκουσε καν την Merkel»

13:48 19/3/2017 - Πηγή: iPop

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως αμερικάνος Πρόεδρος δεν έδωσε το χέρι στη γερμανίδα Καγκελάριο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, μια κίνηση που όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε διάφορα σενάρια σχετικά με τη σχέση των δύο ηγετών.

Την απάντηση όμως για το χθεσινό περιστατικό έσπευσε να δώσει ο εκπρόσωπος του Donald Trump, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως όλο αυτό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια παρεξήγηση.

«Δεν νομίζω πως άκουσε καν την Καγκελάριο, όταν εκείνη πρότεινε

στον Πρόεδρο να σφίξουν τα χέρια έπειτα από αίτημα των φωτογράφων», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου σχετικά με το θέμα.

Παρά τις εξηγήσεις από την πλευρά των Αμερικάνων, τα γερμανικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Bild» αναφέρει σήμερα πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην άκουσε ο Trump και υπογράμμισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης δεν την κοίταξε καθόλου, συνεχίζοντας να «ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο ηγέτες έχουν διαφορετικές απόψεις σε θέματα όπως το εμπόριο και οι αμυντικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ, ωστόσο επίσημα δεν έχει εκφραστεί δυσαρέσκεια για τις θέσεις από καμία από τις δύο πλευρές.

The post «Ο Trump δεν άκουσε καν την Merkel» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα