Νέος πρωταγωνιστής του The One ο Kit Harington!

18:15 3/9/2017 - Πηγή: iPop
Πέρασε κιόλας μία ολόκληρη εβδομάδα από το μεγάλο φινάλε της έβδομης σεζόν του Game Of Thrones και εμείς ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα έχει αυτήν την εβδομάδα νέο επεισόδιο.

Ωστόσο, για όλους τους φανατικούς θαυμαστές που έχουν βυθιστεί σε κατάθλιψη που θα χρειαστεί να περιμένουν σχεδόν δύο χρόνια για την έναρξη του όγδοου κύκλου, έρχονται οι Dolce & Gabbana και κυρίως ο Kit Harington για να τους ηρεμήσει.

Το αχτύπητο δίδυμο της μόδας «έχρισε» τον 30χρονο

Βρετανό Kit Harington ως τον νέο πρωταγωνιστή της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος The One for Men, ένας ρόλος που πριν άνηκε στον Matthew McConaughey.

Η διαφήμιση εκτυλίσσεται στα μαγευτικά σοκάκια της Νάπολης και ο Kit Harington έχει ως πρωταγωνίστρια στο πλευρό του, ποια άλλη, την Emilia Clarke.

Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό: «O Kit Harington είναι ακριβώς όπως φανταζόμαστε τον άντρα Dolce&Gabbana: νέος, ανεπιτήδευτα γοητευτικός, χαρισματικός, με προσωπικότητα που ξεχωρίζει. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε άλλο πρόσωπο για το The One for Men».

The post Νέος πρωταγωνιστής του The One ο Kit Harington! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα