Μήπως ο σύντροφός σου σε χειραγωγεί; Τα σημάδια που θα στο πουν!

20:09 12/3/2017 - Πηγή: iPop

Μήπως έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ο οποίος σε χειραγωγεί; Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι σε θέση να επηρεάζουν τους ανθρώπους του περίγυρού τους συναισθηματικά και φυσικά εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητά τους.

Πώς, όμως, θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου βρίσκεται στην κατηγορία των χειριστικών ανθρώπων; Υπάρχουν σημάδια που θα στο πουν!

Σε κάνει να μην πιστεύεις στη λογική σου

Ένας χειριστικός άνθρωπος θα σε κάνει ν΄αμφισβητείς ακόμα και για κάτι που είδες με τα μάτια σου! Ο χειριστικός άνθρωπος θα πει τόσο καλά ψέματα για κάτι το οποίο είπε ή έκανε, κι εσύ θα αμφισβητείς την

ίδια σου την κρίση!

Οι πράξεις του δεν συνάδουν με τα λεγόμενά του

Μπορεί ο σύντροφός σου να σου λέει αυτό το οποίο θέλει ν’ ακούσεις, όμως, οι πράξεις του θα δείξουν άλλα! Μπορεί να σου πει δηλαδή ότι θα σε βοηθάει σ’ ό,τι θέλεις και μόλις ζητήσεις βοήθεια για κάτι να σου πει πως αυτό το οποίο ζητάς είναι παράλογο.

Εκμεταλλεύεται το ενοχικό σου συναίσθημα

Το ενοχικό σου συναίσθημα είναι το μεγαλύτερο όπλο για έναν χειριστικό άνθρωπο. Θα το χρησιμοποιεί όπως μπορεί προς όφελός του. Όταν του λες για τα προβλήματά σου, νιώθεις ότι ενοχλείς τον σύντροφό σου, ενώ όταν δεν το κάνεις νιώθεις ότι του κρατάς μυστικά! Ένας τέτοιος άνθρωπος σε κάνει απλά να πιστεύεις πως φταις εσύ για όλα!

Ό,τι πρόβλημα και να έχεις, το δικό του είναι σημαντικότερο

Μπορεί να έχεις περάσει κάτι πολύ άσχημο, όμως, και πάλι το πρόβλημα του συντρόφου σου θα είναι πιο σημαντικό απ’ το δικό σου και θα τον κάνει να νιώθει χειρότερα απ’ ό,τι εσύ! Φυσικά, ένα τέτοιο άτομο δεν θα σταματήσει ποτέ να σου υπενθυμίζει ότι δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι γιατί υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα.

Και… τι να κάνεις;

Αν νομίζεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις παραπάνω καταστάσεις και να μετριάσεις τον τρόπο με τον οποίο σε επηρεάζει αρνητικά ο σύντροφός σου, τότε κάτσε και πάλεψε. Εάν, όμως, ο σύντροφός σου σ’ έχει κάνει να ξεχάσεις ποιος είσαι, τότε μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς;

The post Μήπως ο σύντροφός σου σε χειραγωγεί; Τα σημάδια που θα στο πουν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα