Μην ψάχνεις πια το Taxibeat γιατί δεν θα το βρεις…

12:01 6/7/2017 - Πηγή: iPop

Μην ψάχνεις πια το Taxibeat γιατί δεν θα το βρεις… Μην τρομάζεις, όμως, δεν καταργήθηκε η αγαπημένη μας εφαρμογή για τις μεταφορές μας, απλά αλλάζει! Έτσι, πλέον το Taxibeat δεν λέγεται Taxibeat αλλά Beat και το logo του άλλαξε κι έγινε ένα «Β».

Ο ιδρυτής του Taxibeat, Νίκος Δρανδάκης, έγραψε στα social media πως η συγκεκριμένη αλλαγή είναι μια πρώτη φάση των επικείμενων αλλαγών που έρχονται στην εφαρμογή.

Παλιότερα, ο ίδιος είχε προαναγγείλει τα εξής: «Το Taxibeat θα

μετονομαστεί σε Beat και στόχος είναι να το κάνουμε το δημοφιλέστερο transportation app στην περιοχή. Έχοντας στη διάθεση μας περισσότερους πόρους (οικονομικούς και άλλους) η Αθήνα θα μετατραπεί σε ένα engineering hub στο οποίο θα αναπτύσσουμε την τεχνολογία πίσω από το Beat, ενώ στη Νότια Αμερική θα επεκτείνουμε τη λειτουργία μας εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις αποτυχίες και επιτυχίες μας.

Posted by The BEAT App on Mittwoch, 5. Juli 2017

Η ομάδα των 56 εργαζομένων της Αθήνας σήμερα, θα διπλασιαστεί μέσα στους επόμενους 10-12 μήνες, με έμφαση στο επιστημονικό προσωπικό, μηχανικούς, προγραμματιστές και designers. Θα δουλέψουμε πάνω σε νέες υπηρεσίες όπως το car pooling, automated pricing mechanism, και payment services. Θα αναπτύξουμε περαιτέρω τεχνολογίες όπως machine learning, big data infrastructure, και data science, μαζί με design αιχμής, συνδυασμένο με ruthless execution που έχει αναδειχθεί σε core value της εταιρείας μας».

Αναμένουμε για τις επόμενες αλλαγές και κάνουμε το update της εφαρμογής μέσω του App Store και του Google Play.

The post Μην ψάχνεις πια το Taxibeat γιατί δεν θα το βρεις… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα