Μην χρησιμοποιείς το γράμμα Ζ

19:30 24/8/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι άντρας και σέβεσαι τον εαυτό σου και τον ανδρισμό σου, τότε μην χρησιμοποιείς το γράμμα Ζ με λάθος τρόπο. Είναι αντιαισθητικό, είναι άνανδρο και είναι λόγος για να στηθεί οργάνωση, που θα καταπολεμήσει τη λανθασμένη χρήση του γράμματος Ζ.

Αν δεν έχεις καταλάβει από την εισαγωγή για πιο πράγμα μιλάω, τότε ας γίνω και εγώ λίγο πιο συγκεκριμένος. Αναφέρομαι σ’αυτή τη σάπια μάζα αντρών, που από τα πολλά γλυκά λόγια και τα «μέλια» με τις κοπέλες τους, έχουν καραμελώσει οι όρχεις τους. Είναι οι άντρες, που δεν θα σε αποκαλέσουν αγάπη τους, αλλά «αζάπη». Δεν θα σου πουν «Σ’αγαπάω», αλλά

«“Σ” αζαπάω». Μιλάω γι’αυτή τη κατηγορία των ξεπεσμένων αρσενικών, που μόλις ανακάλυψε τις μαγικές ιδιότητες, που προσφέρει το σεξ στο σώμα και στο πνεύμα σου, αποφάσισαν να πετάξουν τον μανδύα του ανδρισμού και να βάλουν το γυναικωτό φουστανάκι.

Όλο αυτό, όμως, δεν σταματάει εκεί. Το να αρχίσεις να χρησιμοποιείς μ’αυτό το τρόπο το γράμμα Ζ, είναι η αρχή του τέλους για τον ανδρισμό σου. Πρώτα αυτό, μετά θα την αφήσεις να εξερευνήσει τη σπηλιά που δεν πρέπει να δει το φως του ήλιου (πάνω στο σώμα του άντρα) και στο τέλος θα γίνεις το χειρότερο πράγμα, που θα μπορούσες να καταλήξεις, ένας χίπστερ. Δεν θες να γίνεις ένας απ’αυτούς πίστεψε με. Θα κυκλοφορείς με τη κουκούλα της δήθεν γνώσης και βαθιάς αγάπης του πεπρωμένου και θα αποκαλείς την αγάπη σου, «αζάπη». Όπως θα έλεγε και ένας μεγάλος φιλόσοφος «Don’t do it Fedon»!

Αν φοβάσαι πως θα καταλήξεις έτσι και δεν ξέρεις ποια είναι τα σημάδια, που εμφανίζεις πριν να συμβεί, τότε διάβασε προσεκτικά. Όλα ξεκινούν όταν αρχίσουν να σου αρέσουν οι One Direction, σαν έφηβος. Στη συνέχεια θα ακούς ότι πιο χιπστεράδικο. Αν δεις το ημερολόγιο και το στομάχι σου το αντέξει, τότε αυτό είναι το δεύτερο σημάδι. Το τελευταίο, που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η δοκιμασία του Θεού των Αντρών. Αν πας σε στριπτιτζάδικο και δεν σου αρέσει, γιατί θεωρείς πως εξυμνεί την ανούσια γύμνια και προτιμάς την αγάπη, τότε λυπάμαι αλλά είσαι ο «Ζ-ητάς της αγάπης».

The post Μην χρησιμοποιείς το γράμμα Ζ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα