Μικρά tips για να πετύχεις το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σου

18:59 6/11/2016 - Πηγή: iPop

Θες μαλλιά απολύτως ίσια αλλά όσες φορές έχεις προσπαθήσει να τα ισιώσεις μόνη σου δεν τα έχεις καταφέρει. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές μας και να μην κάνεις για ακόμα μια φορά του κεφαλιού σου.

Συμβουλές για το τέλειο ίσιωμα:Στέγνωσε τα μαλλιά σου τελείως: Είτε χρησιμοποιήσεις σεσουάρ είτε χρησιμοποιήσεις για τα μαλλιά σου το ειδικό μηχάνημα για το ίσιωμα θα πρέπει πρώτα να τα στεγνώσεις τελείως. Τα μαλλιά σου θα πρέπει να θυμάσαι, πως θα ισιώσουν πιο εύκολα αν η υγρασία τους
φύγει τελείως.Ειδικά προϊόντα: Μετά το λούσιμο και φυσικά πριν το στέγνωμα τοποθέτησε στην επιφάνεια των μαλλιών ειδικά προϊόντα για ίσιωμα, όπως για παράδειγμα μια κρέμα.Σωστό χώρισμα: Μην προσπαθείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου όλα μαζί. Αν το κάνεις θα καταφέρεις δύο μόνο πράγματα. Να μπερδέψεις τα μαλλιά σου και να εκνευριστείς. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις; Να χωρίσεις σε πολλές μικρές τούφες τα μαλλιά σου και να ξεκινήσεις το ίσιωμα.Σημείωση!

Είμαστε σίγουροι πως αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας το ίσιωμα θα γίνει πιο εύκολο απ΄όσο πιστεύεις. Τι κάθεσαι; Τρέξε αμέσως να λουστείς.

The post Μικρά tips για να πετύχεις το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα