Μάθε να κάνεις delete ό,τι σε χαλάει στη ζωή σου

18:23 15/5/2016 - Πηγή: iPop

Το concept γνώριμο, κλασικό και άκρως ψυχαναγκαστικό, από αυτά που κάθε άτομο (όπως εσύ) που σέβεται τον εαυτό του εφευρίσκει για να μπορέσει να κάνει τη ζωή του λίγο πιο δύσκολη, και να μη βαριέται μωρέ, τα ήρεμα νερά δεν είναι και της μόδας, σε ξέρω εσένα, τις θες και τις φουρτούνες σου και τα καραβοτσακίσματα σου και γενικότερα, να τρως και μια γερή καταθλιψάρα.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Λίγο γιατί ντρέπεσαι, λίγο γιατί (κάνεις ότι) δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς το δράμα

σου, λίγο διότι δεν έχεις μάθει να λύνεις μόνη σου, με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, τους γόρδιους δεσμούς της ζωής σου, αφήνεις ένα κάρο πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και συναισθήματα να σε κάνουν άνω κάτω, να σε στραγγαλίζουν αργά αλλά όχι αποφασιστικά, ώστε να συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν εσαεί, και η ίδια να τριγυρνάς κουρέλι από εδώ κι από εκεί, μην γνωρίζοντας πώς να διαχειριστείς την τύχη σου. Σε έχω, είσαι όλη δική μου, πάμε για τη συνεδρία της ψυχοθεραπείας μας, σε ελάχιστα απλά βήματα:

Δίπλα σου πρέπει να έχεις μόνο όσους αξίζουν. Επανάλαβε το 1000 φορές, και βάλε κάτω από την ομπρέλα της λεξούλας «αξίζουν», όλα τα προσωπικά σου κριτήρια και προϋποθέσεις, χωρίς την παραμικρή έκπτωση. Τι είπες; Δεν θα περάσουν πολλοί; Δεν πειράζει, οι υπόλοιποι ας μείνουν έκθετοι στην καταιγίδα, δεν σε απασχολεί αυτό. Πάμε παρακάτω:

Τις καταστάσεις της ζωής μας τις διαμορφώνουμε οι ίδιοι. Ή έστω τις συνδιαμορφώνουμε, και δεν αρκούμαστε σε μία φιλική συμμετοχή, όπου Κύριος οίδε ποιος θα μας επιβάλλει τις ορέξεις του για το πώς θα ζούμε από εδώ και πέρα. Κουμάντο κάνεις εσύ, κοπελιά, σε ό,τι σε αφορά. Κανείς, αλλά κανείς, άλλος. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος είναι δικός σου. Και αν πολλές φορές μπλέκεσαι στα δίχτυα, έρμαιο καταστάσεων, φρόντισε να τα σκίζεις και να δραπετεύεις. Μην περιμένεις να μεταφερθείς στη μηχανότρατα, γιατί από εκεί και πέρα δεν υπάρχει σωτηρία…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Μάθε να κάνεις delete ό,τι σε χαλάει στη ζωή σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα