Μάνη: Βρέθηκαν οστά που ίσως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου

13:30 5/9/2017 - Πηγή: iPop
Τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα μέσα σε εκκλησάκι σε δύσβατη περιοχή της μεσσηνιακής Μάνης ίσως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τις αρχές. Γι’ αυτόν τον λόγο ειδοποιήθηκε άμεσα η οικογένειά του.

Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα δώσουν απαντήσεις για τα οστά, τα οποία βρέθηκαν διασκορπισμένα σε εκκλησάκι μιας δύσβατης περιοχής στη Μάνη.

Τον 26χρονο απήγαγαν και δολοφόνησαν το 2012 ο 72χρονος οικογενειακός φίλος και μαζί με άλλα άτομα, ωστόσο δεν αποκάλυψαν ποτέ που έκρυψαν το πτώμα του. Οι αστυνομικοί, έχουν βάσιμες υποψίες ότι τα οστά που εντόπισαν χωρικοί μπορεί να ανήκουν στον Μάριο και τόσο αυτοί όσο και η οικογένειά του αναμένουν τα αποτελέσματα.

Οι συγγενείς έχουν δώσει δείγμα DNA έτσι ώστε να υπάρχει γενετικό υλικό για ταυτοποίηση.

Τα οστά τα οποία εντοπίστηκαν την 1η Σεπτεμβρίου σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι επισκέπτονται, εντείνουν τις υποψίες πως μπορεί να ανήκουν στον άτυχο 26χρονο.

Πέντε χρόνια απ’ την ημέρα της εξαφάνισής του, υπάρχουν ενδείξεις πως ίσως αυτά τα οστά να είναι του νεαρού, καθώς σύμφωνα και με μαρτυρίες στην ευρύτερη περιοχή εντοπίζεται για τελευταία φορά το στίγμα του Μάριου Παπαγεωργίου.

The post Μάνη: Βρέθηκαν οστά που ίσως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα