Μαλλιά κοντά, μεσαία ή μακριά; Σε ποια κατηγορία γυναικών ανήκεις και τι σημαίνει αυτό;

20:07 17/5/2017 - Πηγή: iPop

Μαλλιά με μήκος μέχρι το αυτί, μέχρι τον ώμο, κοντά, μεσαία ή μακριά. Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που σε καθορίζουν περισσότερο. Και, σύμφωνα με μια μελέτη, είναι επίσης μια πραγματική αντανάκλαση της προσωπικότητάς σου.

Διάβασε παρακάτω τι σημαίνει το μήκος των μαλλιών σου για την προσωπικότητα σου σύμφωνα με την Bright Side:

Πολύ κοντά μαλλιά!

Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι κοινωνική και ευχάριστο

άτομο με διαθέσεις φλερτ. Είναι πολύ εύκολο για σένα να γνωρίζεις κόσμο και να κάνεις καινούριους φίλους. Λατρεύεις τις δουλειές που σε αφήνουν να δώσεις έμφαση στην ιδιοφυΐα σου και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα σου με αυτοέλεγχο παρόλο που μερικές φορές δρας χωρίς να σκέφτεσαι.

Μαλλιά με μήκος πάνω από τον ώμο

Είσαι ένα ευθύ άτομο που λέει την αλήθεια πάντα ακόμα και αν πονάει. Μπορείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Είσαι ατρόμητη και οργανωμένη. Δεν αντέχεις την ρουτίνα, δεν έχεις κόμπλεξ και σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες.

Μαλλιά με μήκος μέχρι τον ώμο

Είσαι χαρούμενη με την θηλυκότητα σου, κομψή και έχεις μία σοφιστικέ εμφάνιση. Σου αρέσει να μιλάς και η φυσική σου ομορφιά έλκει όποιον περάσει στον δρόμο σου. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και τα νέα πρότζεκτ και είσαι ειδική στο να ξεκινάς νέες φιλίες και να τις κρατάς.

Μακριά μαλλιά ή πολύ μακριά μαλλιά

Είσαι πολύ προστατευτική, υπομονετική και ονειροπόλα. Στην αγάπη ψάχνεις μία μακροπρόθεσμη σχέση και τα δίνεις όλα. Επίσης είσαι πολύ επιλεκτική και απαιτητική με τον σύντροφο σου. Παλεύεις για τα όνειρα σου και κάνεις το απίστευτο για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η αποφασιστικότητα σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις ό,τι θες στην ζωή σου.

The post Μαλλιά κοντά, μεσαία ή μακριά; Σε ποια κατηγορία γυναικών ανήκεις και τι σημαίνει αυτό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα