Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys- Photos

10:17 13/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα Grammys 2017 είναι πια γεγονός και όλες οι λαμπερές παρουσίες της βραδιάς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Αρκετές ήταν οι celebrities οι οποίες μας γοήτευσαν και άλλες οι οποίες απλά μας πέρασαν αδιάφορες.

Από την εντυπωσιακή βραδιά δεν έλειπε τίποτα. Ούτε τα μακριά φορέματα, ούτε τα καλοχτενισμένα μαλλιά, ούτε φυσικά τα συνθήματα για τον Trump τα οποία έγιναν ακόμα και … φόρεμα.

Ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής χάρη στην τραγουδίστρια και συνθέτη, Joy Villa είδε ένα

από τα βασικά προεκλογικά του συνθήματα να μετατρέπεται σε μια εντυπωσιακή τουαλέτα.

Η Joy Villa φόρεσε το καλό της χαμόγελο και επέλεξε ένα φόρεμα το οποίο είχε τα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας και έγραφε:

Να κάνουμε την Αμερική ξανά σπουδαία

Τα βραβεία Grammys 2017, θυμίζουμε, πως πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Staples Center του Λος Άντζελες και από εκεί παρέλασε όλη η ελίτ της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα της showbiz.

Οι celebrities ετοιμάζονταν επί μέρες (για να μην πούμε μήνες) για το μεγάλο αυτό event και η εμφάνιση τους μάγεψε τους πάντες.

Τι φόρεμα επέλεξε η κάθε μια; Ποιες τάσεις επικράτησαν και ποια χρώματα είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί; Συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο μας και όλα τα ερωτήματα σου θα απαντηθούν.

Πάρε μια ιδέα από τις εμφανίσεις των λατρεμένων σου celebrities:

Rihanna:

Adele:Carrie Underwood:Cee Lo Green:Celine Dion:Chrissy Teigen και John Legend:Daya:Demi Lovato:Εlle King και Dierks Bentley:Girl Crush:Ηalsey:Ηeidi Κlum:Jennifer Lopez:Κaty Perry:Lady Gaga:Laverne Cox:Lea Michele:Μaren Μorris:Νick Jonas:Paris Jackson:Santigold:Skylar Grey:Διαβάστε επίσης:

Grammys 2017 με αποκαλύψεις, βρισιές και νικήτρια την Adele! (Photos & Videos)

photos:Marcus Yam/ Los Angeles Times,static6.businessinsider.com,edition.cnn.com,

The post Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα