Κλέλια Ρένεση και Manu Chao εμφανίζονται ολόγυμνοι και τρελαίνουν τους πάντες με το νέο τους τραγούδι-Video

17:26 16/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα ρούχα είναι περιττά στο νέο videoclip της Κλέλια Ρένεση και του Manu Chao που εκτός εκτός από σύντροφοι στη ζωή είναι σύντροφοι ενώνουν και τις φωνές τους.

Το ντουέτο μας κάνει να αναπολούμε το καλοκαίρι ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και μας κάνει να ζητάμε να μεταφερθούμε μαζί τους στα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Το «Moonlight Avenue» είναι μέρος του project τους υπό τον τίτλο, «Ti.po.ta ».

Τι αναφέρουν οι καλλιτέχνες στα στα social media;

Σχολιάζουν το νέο τους τραγούδι και συγκεκριμένα τονίζουν «το Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο, ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα. Είναι η Κλέλια και ο Manu χέρι με χέρι, πλάι πλάι, ανάποδα. Γέλιο και κλάμα μαζί. Τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά, στο άπειρο της δημιουργίας και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Μάλιστα, οι καλλιτέχνες που είναι και ζευγάρι στη ζωή αποκαλύπτουν, πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ηχογραφήσει μαζί πολλά κομμάτια και πως σταδιακά θα δημοσιευθούν.

Δείτε το videoclip:

The post Κλέλια Ρένεση και Manu Chao εμφανίζονται ολόγυμνοι και τρελαίνουν τους πάντες με το νέο τους τραγούδι-Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα