Κλειστό το στόμα του για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή κρατά ο ειδικός φρουρός| Όσα είπε στην ανάκριση

21:05 11/3/2017 - Πηγή: iPop

Στον εισαγγελέα της Καστοριάς οδηγήθηκε το Σάββατο ο ειδικός φρουρός ο οποίος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί το απόγευμα της Παρασκευής και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο δράστης προσπαθεί σύμφωνα με τις Αρχές να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του 52χρονου.

Τι έχει για τη δολοφονία ο δράστης;

Αρχικά είχε ειπωθεί ως πιθανότερο κίνητρο να είναι προσωπικές διαφορές,

ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως ο θύτης κατά την ανάκριση του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα του και πως ήταν τυχαία επιλογή ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί.

Μάλιστα τόνισε, πως το κίνητρό του ήταν οικονομικό γιατί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα στο σπίτι.

Μιλώντας στους αστυνομικούς περιέγραψε πως κατέβασε το θύμα στο χωράφι του πατέρα του, στην Λεύκη Καστοριάς.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου:

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει την έρευνα για να διαπιστώσει μήπως υπάρχει κάποιο παράνομο υπόβαθρο το οποίο προσπαθεί ο ειδικός φρουρός να κρατήσει κρυφό για να μην επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του.

Έτσι, εκτός των υπολοίπων έχει ζητηθεί να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του.

Αυξημένα τα μέτρα ασφάλειας κατά την μεταφορά στον εισαγγελέα:

Κατά τη μεταφορά του δράστη στον εισαγελέα τα μέτρα ασφάλειας ήταν δρακόντεια.

Προθεσμία για την απολογία του:

Ο 30χρονος αστυνομικός ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς.

Την ώρα της κηδείας του θύματος η μεταφορά του δράστη στον εισαγγελέα:

Οι αστυνομικές αρχές υπό το φόβο επεισοδίων από την πλευρά των συγγενών του θύματος, αποφάσισαν να μεταφέρουν τον δράστη ενώπιον του εισαγγελέα Καστοριάς, την ίδια χρονική στιγμή που πραγματοποιούνταν η κηδεία του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί.

Πενθούν ακόμα και τα ταξί:

Όλα τα ταξί της πόλης από νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε ένδειξη πένθους έχουν κρεμάσει μαύρες κορδέλες στα οχήματά τους.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Με μαύρες κορδέλες πενθούν οι συνάδελφοι του 52χρονου| Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

The post Κλειστό το στόμα του για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή κρατά ο ειδικός φρουρός| Όσα είπε στην ανάκριση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα