Κέρδισε μία Aston Martin χάρη στο Twitter και ένα shower gel!

12:10 13/5/2017 - Πηγή: iPop

Ένας καλλιτέχνης από τη Νεβάδα κέρδισε μία Aston Martin χάρη στο Twitter και ένα shower gel!

Είναι περιττό να πούμε πως τα social media είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίσεις δωρεάν προϊόντα αλλά και να βγάλεις ένα σκασμό λεφτά! Αυτή την εβδομάδα το πιο retweeted tweet ήρθε από τον Carter Wilkerson, στα πλαίσια της #NuggsForCarter campaign (αυτή τη στιγμή έχει περίπου

3.5 εκατομμύρια retweets αφήνοντας πίσω του την επική Οσκαρική selfie της Ellen). Γι’ αυτό του το κατόρθωμα απέκτησε προμήθειες από κοτομπουκιές για έναν ολόκληρο χρόνο και μία μεγάλη δωρεά για όποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα εκείνος θα επέλεγε!

Σε κάποιο άλλο σημείο του κυβερνοχώρου, όμως, (ο οποίος δέχεται ανελέητα χτυπήματα αυτές τις μέρες) ο καλλιτέχνης Janse van Rensburg ανέβασε μάι φωτογραφία του μέσα από την μπανιέρα του και στο background βρισκόταν ένα shower gel της εταιρείας Radox.

Ο ίδιος έγραψε στο tweet: «Καλημέρα. Παρά τη γοητευτική εξερεύνηση της αρσενικής μορφής σε συνδυασμό με μια ισχυρή τοποθέτηση μάρκας αυτό δεν είναι ένα χορηγούμενο tweet»

Good morning. despite the alluring exploration of the male form combined with a strong brand placement this is not a sponsored tweet pic.twitter.com/4swbw3V7E1

— Shitty Watercolour (@SWatercolour) May 6, 2017

Και εκεί που δεν το περίμενε η εταιρεία του απάντησε!

@SWatercolour Male form looking into the void + Radox bottle = modern day Existentialism

Keywords
Τυχαία Θέματα