Κατεδαφίστηκε το αιματοβαμμένο club Reina της Κωνσταντινούπολης (Photos)

14:30 22/5/2017 - Πηγή: iPop

Κατεδαφίστηκε το αιματοβαμμένο club Reina της Κωνσταντινούπολης στο οποίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι!

Για παρανομίες στο κτίσμα κατεδαφίστηκε από τον δήμο της Κωνσταντινούπολης το club Reina, το οποίο

χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να κατεδαφιστεί.

Οι ιδιοκτήτες του club δηλώνοντας απορία και έκπληξη γι αυτή την κίνηση σχολίασαν στην εφημερίδα Hurriyet: «Αυτή είναι μια απροσδόκητη κατάσταση και για εμάς. Η διαδικασία κατεδάφισης διήρκησε μόλις 45 λεπτά. Το κατέστρεψαν και το άφησαν έτσι».

Να σημειωθεί πως ένας από τους ιδιοκτήτες του club Reina, ο Ali Ünal , λίγες μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να ψυχαγωγεί κόσμο σε ένα μέρος όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 5 μήνες μετά, το γνωστό νυχτερινό μαγαζί χρειάστηκε 45 λεπτά για να κατεδαφιστεί.

Σε δελτίο Τύπου, ο δήμος της Κωνσταντινούπολης δήλωσε ότι ορισμένα τμήματα του νυχτερινό κλαμπ είχαν κατασκευαστεί παράνομα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κωνσταντινούπολης έλαβε απόφαση για τον χώρο διασκέδασης «Reina», το οποίο βρίσκεται στη γειτονιά Ortaköy της περιοχής Beşiktaş, καθώς ορισμένα τμήματα χτίστηκαν παράνομα. Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η διαδικασία κατεδάφισης ολοκληρώθηκε σήμερα για τα τμήματα του κτιρίου που παραβίαζαν το νόμο

The post Κατεδαφίστηκε το αιματοβαμμένο club Reina της Κωνσταντινούπολης (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα