Κανονικά η λειτουργία του ΗΣΑΠ | Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις

15:45 12/9/2017 - Πηγή: iPop
Κανονικά θα διεξαχθεί η λειτουργία του ΗΣΑΠ | Ανεστάλησανσήμερα, Τρίτη, και την Παρασκευή, καθώς ανακοινώθηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν προαναγγελθεί.

Ειδικότερα, το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. μετά «την έμπρακτη βούληση της διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματα που έχουν θέσει», αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, (από 21.00 έως λήξη της βάρδιας) και την Παρασκευή 15/9 (από 12.00 έως 15.00).

Η ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρει πως «στη συνάντηση

επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια».

Μ’ αυτά τα δεδομένα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων».

Τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων αφορούν τη βελτίωση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και τις προσλήψεις προσωπικού, όπου διαπιστώνονται σοβαρές ελλείψεις.

Οι κινητοποιήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης:Την Τετάρτη, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 π.μ. ως τις 9 μ.μ. Πιθανότατα θα υπάρξουν ακυρώσεις δρομολογίων, γιατί το σωματείο τεχνικών θα κάνει στάση εργασίας από τις 11 π.μ. ώς τις 5 μ.μ.Την Πέμπτη θα γίνει 24ωρη απεργία στον προαστιακό, γι’ αυτό οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Το άρθρο Κανονικά η λειτουργία του ΗΣΑΠ | Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα