Καμία δυσαρέσκεια του Γκουτέρες με τον Κοτζιά ξεκαθαρίζει ο ΟΗΕ

11:05 17/1/2017 - Πηγή: iPop

Διαψεύδει ο ΟΗΕ τις φήμες που ήθελαν τον Γ.Γ. Αντόνιο Γκουτέρες να έχει δυσαρεστηθεί με την στάση του Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Φερχάν Χακ, κληθείς να σχολιάσει τς εν λόγω φήμες τόνισε πως δεν είναι αληθείς και συνέχισε

λέγοντας πως ο κ. Γκουτέρες ασχολείται με όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στο Κυπριακό.

«Δεν είναι ακριβές. Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο γενικός γραμματέας ασχολήθηκε και θα συνεχίσει να ασχολείται με όλες τις διάφορες πλευρές σε σχέση μ’ αυτό. Έχετε δει όσα δήλωσε ο γ.γ. την περασμένη εβδομάδα κι απλά θα σας παραπέμψω στο κείμενο των όσων είπε», υπογράμμισε συγκεκριμένα.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γ.Γ. του ΟΗΕ να «είναι τόσο ενοχλημένος που αρνείται να καθίσει στο ίδιο δωμάτιο με τον Έλληνα υπουργό στο εγγύς μέλλον».

Ο ΟΗΕ συνεχίζει να ελπίζει ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Σύμφωνα με τον κ. Χακ: «Προφανώς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι μία διαρκής και βιώσιμη συμφωνία και θα εργαστούμε με καλή πίστη με όλες τις διάφορες πλευρές».

Σημειώνουμε πως τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων εξαπολύουν επίθεση στον Νίκο Κοτζιά, κατηγορώντας τον για το ναυάγιο στη διάσκεψη της Γενεύης. Για ακόμα μια φορά ο Έλληνας ΥΠΕΞ έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας σε δημοσιογράφους την Δευτέρα.

The post Καμία δυσαρέσκεια του Γκουτέρες με τον Κοτζιά ξεκαθαρίζει ο ΟΗΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμία, Γκουτέρες, Κοτζιά, ΟΗΕ,kamia, gkouteres, kotzia, oie