Η τεχνική των 2 λεπτών που θα σου δώσει επίπεδη κοιλιά

19:05 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Αν προσπαθείς να χάσεις κιλά, θα έχεις καταλάβει πως η περιοχή της κοιλιάς είναι και η πιο δύσκολη. Το περιττό λίπος το οποίο συσσωρεύεται σ΄εκείνη την περιοχή του σώματός σου θέλει πολλή προσπάθεια για να εξαφανιστεί.

Επειδή τα γνωρίζουμε όλα αυτά κι έχουμε προσπαθήσει κι εμείς στο παρελθόν να απαλλαγούμε απ’ το περιττό βάρος, σου προτείνουμε μια τεχνική 2 λεπτών η οποία υπόσχεται να σου χαρίσει την επίπεδη κοιλιά την οποία ονειρεύεσαι.

Πρόκειται για μια αρχαία τεχνική μασάζ απ’ την Κίνα η οποία μπορεί να είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου.

Για την τεχνική δεν θα χρειαστεί

να σπαταλήσεις περισσότερα από 2 λεπτά δύο φορές κάθε μέρα. Λειτουργεί ως μια εσωτερική άσκηση που καθαρίζει και αποτοξινώνει την κοιλιά και αποβάλλει το λίπος.

Προσοχή!

Απόφυγε να κάνεις την εν λόγω τεχνική στις εξής περιπτώσεις:

Μετά από ένα βαρύ γεύμαΑν έχεις πέτρα στα νεφράΑν έχεις υπέρτασηΑν είσαι έγκυοςΑν έχεις κήληΑν έχεις έλκος στομάχουΟδηγίεςΞάπλωσε ανάσκελα σε μια επίπεδη επιφάνεια.Τρίψε τα χέρια σου ώστε να ζεσταθούν.Τοποθέτησε τα χέρια σου στην κοιλιά σου και ξεκίνα τα κινείς δεξιόστροφα γύρω απ’ τον αφαλό σου.Σταδιακά μεγάλωσε τον κύκλο τον οποίο κάνεις, πηγαίνοντας προς τα έξω.Συνέχισε για 2 λεπτά (40-50 κύκλους).

The post Η τεχνική των 2 λεπτών που θα σου δώσει επίπεδη κοιλιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα