Η μόδα του φετινού καλοκαιριού έχει «αέρα μεξικάνικο»

15:16 7/7/2017 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφερε τις νέες μόδες. Νέα χρώματα, νέες τάσεις, νέα αξεσουάρ ήρθαν πάλι στο φως. Τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι; Τα νέα για την μόδα έρχονται από το Παρίσι και είναι καυτά. Ο ήλιος δεν καίει μόνο το κορμί σου αλλά και

τα καινούργια σχέδια. Ο χειμώνας πέρασε και ήρθε η σειρά του καλοκαιριού. Λοιπόν, ζήτω το καλοκαίρι!

Τα φορέματα θα κυριαρχήσουν και τα παστέλ χρώματα θα πλημμυρίσουν τον τόπο. Τα ρούχα θα αποκτήσουν έναν αέρα μποέμ και ρομαντικό. Φέτος στη μόδα επικρατούν οι δαντέλες, οι φαρδιές παντελόνες και τα πουκάμισα. Από τα φορέματα θα φορεθούν τα μακριά εμπριμέ με κλασσική γραμμή ενώ στα κοντά φορέματα θα προτιμηθούν οι ασυμμετρίες και τα μοντέρνα κοψίματα.

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι είναι ένα, το κίτρινο. Όπως έχουν αναφέρει οι μεγάλοι σχεδιαστές το κίτρινο είναι το νέο μαύρο.

Για όσους δεν αντέχουν τα τόσο έντονα και φωτεινά χρώματα η λύση είναι το ροζ. Οι αποχρώσεις του ροζ που θα προτιμηθούν φέτος δεν θα είναι οι έντονες και οι ζωηρές αλλά οι άτονες, οι σχεδόν ξεβαμμένες.

Τα metallise χρώματα χάνουν την πρωτιά της μόδας. Στη θέση τους έρχονται τα χρώματα lame, το οποίο θα επεκταθεί σε όλα τα ενδύματα, φορέματα, παπούτσια, σακάκια.

Τα εμπριμέ ρούχα κατακλύζουν τον κόσμο. Τα λουλούδια είναι παντού, σε ρούχα μακριά, κοντά, ρούχα με ποικιλία χρωμάτων που θυμίζουν τροπικά. Η νέα μόδα των λουλουδιών μας ταξιδεύει στο Μεξικό.

The post Η μόδα του φετινού καλοκαιριού έχει «αέρα μεξικάνικο» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα