Γιατί η Kate Middleton ντύνει πάντα με τον ίδιο τρόπο τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte;

19:22 25/4/2016 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton θεωρείται από τις πιο κομψές γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο, όμως η ίδια δεν φαίνεται να πιέζει τα δύο παιδιά της με τον Πρίγκιπα William, τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte. Έτσι, αν παρατηρήσει κανείς τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της οικογένειας, θα διαπιστώσει ότι τα δύο νεότερα

μέλη της οικογένειας ντύνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την επιλογή της Kate Middleton;

Η Δούκισσα του Cambridge γνωρίζει πολύ καλά πως ο τρόπος και τα ρούχα με τα οποία θα επιλέξει να ντύσει τα παιδιά της επηρεάζει την μόδα των παιδιών σ’ όλο τον κόσμο.

Κατά συνέπεια, επιλέγει εμφανίσεις χαμηλών τόνων για τα δύο παιδιά για να μην δημιουργήσει πρότυπα, τα οποία δεν μπορεί να ακολουθήσει μια μέση οικογένεια για το ντύσιμο των παιδιών.

Η digital brand expert, Holly Peacock, επισημαίνει πως η κίνηση της Kate είναι σκόπιμη καθώς έχει πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων των επιλογών μόδας της οικογένειάς της. Επιπλέον, δεν επιθυμεί τα παιδιά να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των υπερβολικών και εντυπωσιακών εμφανίσεών τους.

Μην ξεχνάς τη θέση εργασίας που άνοιξε στο Buckinghan Palace με ετήσιο μισθό 60.000 ευρώ!

Photos: AFP, Getty

The post Γιατί η Kate Middleton ντύνει πάντα με τον ίδιο τρόπο τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα