Γιατί ένα (ξύλινο) σεξουαλικό παιχνίδι μπορεί να κοστίζει 2,5 εκατ. δολάρια

23:46 16/10/2014 - Πηγή: iPop

Αν αυτή τη στιγμή είχες 2,5 εκατ. δολάρια η ζωή σου θα ήταν εξασφαλισμένη. Αν είχες 2,5 εκατ. δολάρια θα αγόραζες σπίτι, αυτοκίνητο, θα εξασφάλιζες όλη σου την οικογένεια και τους φίλους και ίσως ιδιωτικό αεροπλάνο. Βέβαια, αν είχες 2,5 εκατ. δολάρια, θα μπορούσες να κάνεις μία και μοναδική επένδυση και να είσαι ήσυχος: να αγοράσεις έναν ξύλινο δονητή. Είναι δική σου η απόφαση.

Ίσως αναρωτηθείς τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το συγκεκριμένο ομοίωμα φαλλού. Για αρχή, να σε ενημερώσουμε ότι έχει μήκος 48 εκατοστά, 12 εκατοστά πλάτος στη βάση και 6,5 στο… βασικό όργανο, ενώ ζυγίζει 795 γραμμάρια. Ο καλλιτέχνης που το σχεδίασε και το διέθεσε προς πώληση στο Καναδικό ebay φροντίζει να λύσει τις απορίες.

Η ιστορία πίσω από τον ξύλινο δονητή

«Αυτό είναι το πνεύμα της Kyynmwahppt… το άγρυπνο καλό πνεύμα για να σε βοηθήσει να δεις όλα τα θετικά πράγματα στη ζωή.»

Και συνεχίζει:

«Αυτή η καταπληκτική εμπειρία ξεκίνησε το 2001 με μια νέα επιχείρηση. Αυτό το εγχείρημα στόχευε στην επούλωση του εαυτού μου από πολύ σκληρές και εξωπραγματικές καταστάσεις στη ζωή μου, όταν ενώ ήμουν μέσα στη ζούγκλα ένας Θεραπευτής μου είπε να γίνω καλλιτέχνης. Περίπου 3 χρόνια μετά, αφού ψάρεψα ψάρια στη λίμνη και τα έτρωγα, έλαβα ένα μήνυμα ότι πρέπει να ζωγραφίζω πνεύματα. Μετά από 4 χρόνια στη ζούγκλα έλαβα μια διαφορετική αποστολή. Αυτή η αποστολή είναι να σμιλεύω πνεύματα. Το πνεύμα Kyynmwahppt ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2013. Όλος αυτός ο χρόνος και η προσπάθεια δόθηκαν για να τιμήσω το πνεύμα. Μετά από αμέτρητες ώρες προσπάθειας να κάνω τα χρώματα ζωντανά και να αναδείξω τη δύναμη να βλέπει κάποιος όλα τα θετικά πράγματα στη ζωή».

Ο δημιουργός του, μέσα στο παραλήρημά του, κάπου συνειδητοποιεί ότι ζητάει κάτι αδιανόητο και αναφέρει «ξέρω ότι η τιμή μου είναι ανεβασμένη, αλλά θέλω να βοηθήσω ανθρώπους στην περιοχή μου».

Αυτό θα πρέπει να σε καθησυχάσει στη σκέψη ότι μόνο τα έξοδα αποστολής είναι 962 δολάρια… WTF?!?

Photos: ebay.ca

The post Γιατί ένα (ξύλινο) σεξουαλικό παιχνίδι μπορεί να κοστίζει 2,5 εκατ. δολάρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα