Έτσι μοιάζουν τα δίδυμα του ζεύγους Clooney

09:45 8/6/2017 - Πηγή: iPop

Τα δίδυμα του ζεύγους Clooney είναι όμορφα και έχουν σκούρα μαλλιά, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύεται ο πατέρας του αγαπημένου ηθοποιού.

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες των νεογέννητων διδύμων του George και της Amal Clooney, αλλά ο μπαμπάς του ηθοποιού, Nick Clooney, έδωσε μια «γεύση» για το πώς μοιάζουν τα δύο μωράκια.

Ο συνταξιούχος αρχαιολόγος

αποκάλυψε ότι γνώρισε τα νέα εγγόνια του, την Ella και τον Alexander, μέσω του Skype FaceTime, μόλις δύο ώρες μετά τη γέννησή τους, σύμφωνα με την Us Weekly.

«Ήταν απλά σπουδαία», είπε για την Amal. «Τα μωρά είναι όμορφα. Φυσικά, είναι όμορφα». Παράλληλα, έκανε ένα αστείο και για τον γιο του, λέγοντας πως τα μάτια του έδειχναν ότι δεν ήταν σίγουρα νηφάλιος!

Τα δίδυμα έχουν σκούρα μαλλιά, τα οποία πήραν απ’ την μητέρα τους, όμως, η Nina Clooney, μητέρα του George, επιμένει πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι ίδια με του γιου της!

«Είναι πανέμορφα», πρόσθεσε ο Nick Clooney. «Η Nina ορκίζεται ότι έχουν τη μύτη του George, όχι και τα δύο, αλλά το αγόρι, ο Alexander».

The post Έτσι μοιάζουν τα δίδυμα του ζεύγους Clooney appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα