Έτοιμος να κυβερνήσει δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης

13:25 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του δήλωσε, πως η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να φοβάται τις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο CNBC ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τις εκλογές και να κυβερνήσουμε».

Επίθεση
κατά της Κυβέρνησης:

Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Πρωθυπουργού και σημείωσε πως η Κυβέρνηση «γύρισε την χώρα δύο χρόνια πίσω».

«Δεν θα μπούμε σε φάση αβεβαιότητας αν γίνουν εκλογές» διαβεβαίωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω πότε θα γίνουν εκλογές, δεν μπορώ να εκβιάσω εκλογές, είμαι όμως αισιόδοξος για τις μεσομακροπρόθεσμες προοπτικές αυτής της χώρας. Η διεθνής κοινότητα δεν θα πρέπει να φοβάται τις εκλογές. Δεν πρόκειται να μπούμε σε φάση αβεβαιότητας. Πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να κερδίσουμε μια εκλογική αναμέτρηση -αυτό τουλάχιστον βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις- κι αν γίνει αυτό, η Ελλάδα θα έχει μια ικανή, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που θα είναι σε θέση να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και θα μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές που θα δώσουν μια πραγματικά αναπτυξιακή δυναμική στην οικονομία».

Για τις πολιτικές της Κυβέρνησης:

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει λάθος πολιτικές» τόνισε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και συμπλήρωσε: «Εφαρμόζει το λάθος δημοσιονομικό μείγμα. Υπερφορολογεί την παραγωγική οικονομία και δεν έχει προχωρήσει σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα πόλο έλξης για ξένες επενδύσεις. Ως εκ τούτου, όσο κι αν θέλω να πιστεύω ότι η οικονομία θα ανακάμψει, διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις ότι θα συμβεί αυτό με αυτό το μείγμα πολιτικής».

Για την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ:

«Μαγικά δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη, όπως νομίζει ο πρωθυπουργός» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης και εξήγησε «χρειάζεται μια δέσμη δράσεων και μεταρρυθμίσεων που θα δείξουν στους επενδυτές ότι η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός προορισμός».

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη του σημείωσε «με μια διαφορετική κυβέρνηση μπορούμε να επιτύχουμε πραγματικά μια βιώσιμη ανάπτυξη, που θα υπερβαίνει κατά πολύ την ανάπτυξη που βλέπουμε σήμερα στην Ευρωζώνη».

photo:SOOC

The post Έτοιμος να κυβερνήσει δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα