Έτοιμος να χτίσει το τείχος με το Μεξικό δηλώνει ο Trump

09:21 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Ούτε μια μέρα δεν αφήνει να περάσει χαμένη ο νέος Πρόεδρος Donald Trump, κάνοντας πράξη μια προς μια τις – τρομακτικές- προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Αφού προανήγγειλε την απέλαση μεταναστών, ο Trump με ανάρτησή του στο Twitter δήλωσε την ετοιμότητά του να χτίσει το τείχος με το Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο Trump σε ανάρτησή του στο Twitter

την Τρίτη προανήγγειλε ότι η Τετάρτη θα είναι μεγάλη μέρα για θέματα εθνικής ασφαλείας, ανάμεσα στα οποία είναι και το χτίσιμο του τείχους.

Μία μεγάλη ημέρα προγραμματίζεται να είναι η αυριανή, για την εθνική ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, θα χτίσουμε το τείχος (σ.σ. στα σύνορα με το Μεξικό)

Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow. Among many other things, we will build the wall!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 25, 2017

Σε άλλο tweet του o Trump άφησε να εννοηθεί ότι θα παρέμβουν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες στο Σικάγο με στόχο την αντιμετώπιση της έκρηξης βίας, εάν οι αξιωματούχοι της πόλης δεν ελέγξουν άμεσα την κατάσταση.

If Chicago doesn't fix the horrible "carnage" going on, 228 shootings in 2017 with 42 killings (up 24% from 2016), I will send in the Feds!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 25, 2017

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα, η εφημερίδα «Chicago Tribune» μετέδωσε ότι τουλάχιστον 228 άνθρωποι πυροβολήθηκαν από την έναρξη του έτους, στην πόλη. Ο εν λόγω αριθμός είναι αυξημένος κατά 5,5% σε σχέση με τα θύματα τον Ιανουάριο του 2016.

Photo: Hollywood Reporter

The post Έτοιμος να χτίσει το τείχος με το Μεξικό δηλώνει ο Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα