Επιτέλους μάθαμε γιατί οι σόλες του Christian Louboutin είναι κόκκινες!

14:07 21/8/2017 - Πηγή: iPop

Οι γόβες Christian Louboutin διακρίνονται για την κομψότητά τους και έχουν διεθνή φήμη για την ποιότητά τους. Χαρακτηριστικό τους βέβαια είναι η κόκκινη σόλα που δεν περνάει από κανένας απαρατήρητη.

Γιατί όμως όλες οι δημιουργίες του Christian Louboutin έχουν κόκκινες σόλες; Ποια είναι η ιστορία πίσω απ’ αυτές, καθώς μόνο για τυχαίο δεν πρόκειται.

Ο

ίδιος ο δημιουργός στο βιβλίο του Rizzoli εξηγεί πως προέκυψαν οι κόκκινες σόλες, μια λεπτομέρεια που εντόπισε το περιοδικό Marie Claire και την αναμεταδίδει.

Some might say Colankle has a flair for the dramatic. @clyorkdale

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld) on Aug 13, 2017 at 9:12am PDT

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Louboutin, το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στις σόλες των ψηλοτάκουνων παπουτσιών ξεκίνησε απ’ το κλασικό κόκκινο μανό, με το οποίο βάφουν τα νύχια τους οι γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια.

Thursdays are So Kate. @lnestyle

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld) on Aug 3, 2017 at 10:01am PDT

Ο σχεδιαστής «έκλεψε» το κόκκινο μανό της βοηθού του και ενώ πειραματιζόταν, έβαψε μια κλασική μαύρη σόλα με το βερνίκι και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σύντομα όλες οι σόλες βάφτηκαν κόκκινες και αυτό δίνει στα παπούτσια την χαρακτηριστική πινελιά του Louboutin.

Ο σχεδιαστής πλέον μπορεί να μη χρησιμοποιεί μανό για να βάφει τις σόλες των παπουτσιών αλλά προς τιμή του κυκλοφορεί και το μανό «Rouge Louboutin» με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα.

Shhhh! Lady Peep is catching up on her beauty rest. @guillaumethomasparis

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld) on Jul 25, 2017 at 11:02am PDT

The post Επιτέλους μάθαμε γιατί οι σόλες του Christian Louboutin είναι κόκκινες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα