Επιστροφή του Άκη Τσοχτζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού

19:46 21/2/2017 - Πηγή: iPop

Επέστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την νοσηλεία του στο Αττικό νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για δυο εβδομάδες υπό την επίβλεψη φρουρών, μετά από φλεβική θρόμβωση του δεξιού σκέλους.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες το Πενταμελές Εφετείο είχε αποφασίσει να μην του επιτραπεί να βγει από την φυλακή, καθώς δεν δέχτηκε την τέταρτη αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό ότι τα προβλήματα

υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε ο 77χρονος μπορούσαν να αντιμετωπιστούν ενώ θα βρίσκεται στην φυλακή, καθώς και ότι η κράτησηή του δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στην υγεία του.

Στις συνεδριάσεις του Πενταμελούς Εφετείου, που ακολουθούν, όπου και εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου από την αγορά των υποβρυχίων και των TOR M1, επρόκειτο να απολογηθεί η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου.

Η απολογία της κ. Σταμάτη θα ξεκινήσει στην αυριανή δικάσιμο ή σε επόμενη, εφόσον δηλώσει ότι μπορεί να απολογηθεί. Αν αυτό συμβεί τότε το δικαστήριο θα συνεχίσει με την απολογία του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννη Σμπώκου.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

The post Επιστροφή του Άκη Τσοχτζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα