Επίπεδη κοιλιά σε 4 λεπτά!

08:01 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Ναι, επίπεδη κοιλιά σε 4 λεπτά! Ούτε καν 5! Χρειάζονται μόνο τέσσερα λεπτά την ημέρα για να ενισχύσεις ή να διατηρήσεις τους κοιλιακούς σου. Δεν χρειάζεται να λιώνεις για ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι. Ωστόσο πρέπει να τρως υγιεινά.

Κάνε, λοιπόν, αυτές τις τέσσερις ασκήσεις, αφιερώνοντας μόλις ένα λεπτό για τη κάθε μία.Ξάπλωσε σε ένα μαλακό χαλί ή μοκέτα. Λύγισε τα γόνατά σου, έτσι ώστε τα πόδια σου να πατάνε στο έδαφος. Ακούμπα και τα δύο χέρια πίσω από το κεφάλι σου, ως στήριγμα για το λαιμό σου. Ξεκίνα σιγά-σιγά να κάνεις κοιλιακούς,
με το κεφάλι προς τα πάνω, όχι προς τα εμπρός. Στη συνέχεια, επέστρεψε το κεφάλι σου σιγά-σιγά προς τα κάτω και επανέλαβε. Κάθε επανάληψη πρέπει να γίνεται αργά και ελεγχόμενα. Φρόντισε να παίρνεις μία ανάσα σε κάθε επανάληψη. Κάνε όσες επαναλήψεις μπορείς μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.Ξεκίνα από την ίδια θέση, αλλά αυτή τη φορά σταύρωσε τα πόδια σου στους αστραγάλους και φέρε αργά τα γόνατα προς το στήθος σου, ισιώνοντας τα πόδια σου. Βεβαιώσου ότι οι παλάμες σου βρίσκονται προς τα κάτω και δίπλα στο σώμα σου. Σήκωσε τη λεκάνη σου από το πάτωμα, χρησιμοποιώντας μόνο τη κάτω κοιλιακή σου χώρα. Κάνε επίσης όσες επαναλήψεις μπορείς μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.Για τη τρίτη άσκηση, ξεκίνα ξαπλωμένος ανάσκελα σε ένα μαλακό (ή και μαγικό) χαλί με τα πόδια σου σταυροπόδι ενώ το ένα πέλμα ακουμπά στο έδαφος! Τα χέρια σου είναι πίσω από τον αυχένα και στόχος σου είναι να ανασηκωθείς ελαφρώς και να φέρεις τον αριστερό αγκώνα σου στο γόνατο και στη συνέχεια αφού επιστρέψεις στην αρχική σου θέση, να ανασηκωθείς και να φέρεις τον δεξί σου αγκώνα αυτή τη φορά στο γόνατο! Επανέλαβε αυτή την άσκηση σε 3 σετ των 45 δευτερολέπτων!Φέρε τα γόνατα στο στήθος σου και στη συνέχεια τέντωσε το ένα πόδι. Φέρε τον αντίθετο αγκώνα σου προς το αντίθετο γόνατο (άρα δεξί γόνατο-αριστερός αγκώνας). Σιγά-σιγά συνέχισε να κάνεις το ίδιο με το άλλο πόδι και το άλλο χέρι. Φαντάσου τον εαυτό σου να οδηγεί ένα ποδήλατο πολύ αργά. Το κλειδί για αυτή την άσκηση είναι να τη κάνεις πολύ αργά, ενώ επιτρέπει τη σύγχρονη άσκηση των άνω και πλάγιων κοιλιακών. Επανέλαβε για άλλα 60 δευτερόλεπτα.Ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα, και τα αποτελέσματα θα σε συναρπάσουν!Tip!

Συνδύασε τις παραπάνω ασκήσεις με αυτά τα ροφήματα που θα σε εκπλήξουν!

The post Επίπεδη κοιλιά σε 4 λεπτά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα