Επίπεδη κοιλιά με 4 απλά συστατικά

17:26 26/4/2017 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει κανένα μαγικό χάπι που θα σε βοηθήσει να χάσεις 30 κιλά την εβδομάδα χωρίς να υποβαθμίσεις την υγεία σου. Ωστόσο υπάρχει ένα νόστιμο και υγιεινό ρόφημα που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος γρηγορότερα από ότι θα έκανες χωρίς αυτό.

Θα χρειαστείς:1 κομμάτι σέλινου1 αγγούρι μεσαίου μεγέθους1 ματσάκι μαϊντανό3 κομμάτια φρέσκο ​​ανανά

Πλείνε καλά τα λαχανικά και αφαίρεσε την φλούδα του ανανά. Ανακάτεψε τα όλα στο μπλέντερ. Μην προσθέσεις στο ρόφημα αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ή τα υποκατάστατά του.

Θα

πρέπει να πιεις τον ανανά και τον χυμό λαχανικών μέσα σε 15 λεπτά από την παρασκευή του έτσι ώστε να μην χάσει τις ιδιότητές του. Πιέστον το πρωί και μόνο σε κατάσταση νηστείας.

Εάν συνδυάσεις αυτό το ποτό με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, θα δεις τα αποτελέσματα σε μια εβδομάδα – η κοιλιά σου θα γίνει ομαλότερη.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό αυτού του χυμού;Το σέλινο είναι ένα λαχανικό πολύ χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, που περιέχει μόνο 16 kcal ανά 100 g. Οι φυτικές ίνες διογκώνονται μέσα στο στομάχι, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι κορεσμένος. Επιπλέον, μια μελέτη έχει δείξει ότι η αύξηση των ινών στη διατροφή σου είναι ένα βασικό συστατικό ενός προγράμματος απώλειας βάρους.Όπως το σέλινο, τα αγγούρια περιέχουν πολλές ίνες και είναι σχεδόν παρομοίως χαμηλά σε θερμίδες. Το 95% του αγγουριού είναι νερό, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν να πιεις τα βασικά σου 2 λίτρα υγρού, που συνιστώνται από ειδικούς διατροφής σε όλους όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα.Ο μαϊντανός περιέχει πολλές ίνες. Έχει επίσης ήπιο φυσικό διουρητικό αποτέλεσμα.

100 g ανανά περιέχουν 1 g αδιάλυτης ίνας, ενώ η ενεργειακή της αξία είναι περίπου 50 kcal.

Ο καρπός είναι γλυκός, έτσι βελτιώνει και τη γεύση του ποτού.

The post Επίπεδη κοιλιά με 4 απλά συστατικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα