Επική γκάφα Ευαγγελάτου και Σρόιτερ! Έπαιξαν σκηνή από ταινία ως πραγματικό γεγονός (Videos)

14:50 21/4/2017 - Πηγή: iPop

Επική γκάφα Ευαγγελάτου και Σρόιτερ! Έπαιξαν σκηνή από ταινία ως πραγματικό γεγονός και γίνονται viral χαρίζοντας δάκρυα γέλιου!

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου παίχτηκε ένα μικρό απόσπασμα από την παγκοσμίως γνωστή κωμική ταινία του 2014 “The Interview” ως πραγματικό γεγονός, τονίζοντας μάλιστα την ανορίωτη ανάγκη του Kim Jong Un για εξουσία που τον ώθησε στο να χρησιμοποιήσει ένα μικρό «γλυκύτατο κοριτσάκι» σαν κομιστή μηνυμάτων με πολύ βαριά σημασία.

Βεβαίως… οι περισσότεροι

από εμάς γνωρίζαμε αυτό το κοριτσάκι καθώς έχουμε δει την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας. Οι συντελεστές της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon TV αλλά και του δελτίου ειδήσεων του Alpha, όμως, φαίνεται πως δεν είναι σινεφιλ!

Δείτε το απόσπασμα από την ταινία:

Να σημειωθεί πως το… λάθος εντόπισε αναγνώστης της LIFO.

Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη ταινία δεν έπαιξε ποτέ σε Αμερικάνικες αίθουσες λόγω απειλών από Βορειοκορεάτες χάκερς που ήταν έξαλλοι για το πώς παρουσιαζόταν ο Μεγάλος τους Ηγέτης στο φιλμ. Η ταινία, βεβαίως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και εκατομμύρια χρήστες την «κατέβασαν», υπερνικώντας το εμπόδιο της λογοκρισίας που με τις απειλές είχε προσπαθήσει η Β. Κορέα να επιβάλλει.

«Μακάρι να πνιγούν οι Αμερικάνοι στο ίδιο τους το αίμα και τα περιττώματα. Να πεθάνεις Αμερική, να πεθάνεις. Σε παρακαλώ γιατί δεν πεθαίνεις;» είναι μόνο μερικά από τα λόγια του… ύμνου που ακούσαμε από τα χείλια της μικρής κοπέλας στην αρχή της ταινίας.

Μάλιστα αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόβαλε το απόσπασμα σχολίασε και ανάλογα το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τόσο μίσος πραγματικά», ενώ η δημοσιογράφος που ήταν μαζί του στο στούντιο πρότεινε το κοριτσάκι να είναι η επόμενη παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης του Kim Jong Un….

Δείτε το απόσπασμα από την επική γκάφα του Ευαγγελάτου:

Στο ίδιο λάθος υπέπεσε και ο Αντώνης Σρόιτερ!

Την επική γκάφα έκανε και ο Αντώνης Σρόιτερ ο οποίος προλόγησε το ίδιο video από την ταινία «The Interview» ως προπαγανδιστικό video του kim jong un λέγοντας πως «αίσθηση προκαλεί ένα νέο video στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα παιδάκι».

Δείτε το απόσπασμα:

The post Επική γκάφα Ευαγγελάτου και Σρόιτερ! Έπαιξαν σκηνή από ταινία ως πραγματικό γεγονός (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα