Εντυπωσιακή η Μισέλ Ομπάμα στο εξώφυλλο της Vogue- Τι θα της λείψει περισσότερο απ’ τον Λευκό Οίκο; (Photos)

11:45 12/11/2016 - Πηγή: iPop

Με τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα να πλησιάζει στο τέλος της και την Μισέλ να είναι μια απ’ τις πιο δημοφιλείς Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, δεν απορεί κανείς που η Vogue την επέλεξε για το επόμενο εξώφυλλό της.

Σημειώνεται ότι η Μισέλ Ομπάμα έχει στο «ενεργητικό» της ακόμα δύο εξώφυλλα στο περιοδικό τα προηγούμενα χρόνια.

Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες, η Μισέλ Ομπάμα ποζάρει στο εξώφυλλο και τις σελίδες της Vogue

χαμογελαστή και κομψή όπως πάντα.

Για το εξώφυλλο του περιοδικού επέλεξε Carolina Herrera, ενώ για τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συνέντευξή της διάλεξε Atelier Versace.

Τι θα της λείψει περισσότερο απ’ τον Λευκό Οίκο;

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχθηκε ότι θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσινγκτον.

«Αλλά από την άλλη πλευρά… ήρθε η ώρα. Αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου…».

Ομπάμα: Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η Πρώτη Κυρία

Μιλώντας στο περιοδικό, ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε: «Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η Πρώτη Κυρία. Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ’ αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα, στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως βλέπετε είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

Ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος συνέχισε λέγοντας τα εξής:

Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό

Photos: Vogue

The post Εντυπωσιακή η Μισέλ Ομπάμα στο εξώφυλλο της Vogue- Τι θα της λείψει περισσότερο απ’ τον Λευκό Οίκο; (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα