Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Α. Γεωργιάδη

08:32 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Στο στόχαστρο βρέθηκε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 02:20 στο zougla.gr λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο το οποίο διατηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης στην οδό Λεωφ. Κηφισίας 263. Το άτομο επισήμανε ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Νωρίτερα, ήταν αποκλεισμένη απ΄τις Αρχές η περιοχή απ’ το Ζηρίνειο μέχρι και την πλατεία της Κηφισιάς. Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας είχε διακοπεί επίσης.

Η έκρηξη τελικά σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι πυροτεχνουργοί βρήκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, τα οποία είχαν εκραγεί και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Οι μέχρι στιγμής αναφορές κάνουν λόγο ότι δεν έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο βιβλιοπωλείο, παρά μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος και ελαφριές ζημιές στη βιτρίνα.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η πρώτη αντίδραση του Α. Γεωργιάδη:

Μέσω δύο αναρτήσεων στο Twitter ήρθε η πρώτη αντίδραση από μεριάς του Α. Γεωργιάδη:

Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ…

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 15, 2017

Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 15, 2017

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Α. Γεωργιάδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα