Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να είσαι μέσα σ’ ένα πλοίο που βουλιάζει; (Video)

13:09 6/2/2016 - Πηγή: iPop

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να είσαι μέσα σ’ ένα πλοίο που βουλιάζει; Πως είναι η αίσθηση να γεμίζει με τόνους νερού ένα καράβι και να καταλήγει στον βυθό ενός ωκεανού;

Μπορεί και να το έχεις σκεφτεί, οι πιθανότητες όμως να το έχεις δει είναι απειροελάχιστες… γι αυτό σου έχουμε ένα video το οποίο θα σου δείξει ακριβώς τι γίνεται!

Ένα «τυχερό» πλοίο έπρεπε να δωρίσει τον εαυτό του για να δημιουργηθεί ο πρώτος τεχνητός ύφαλος στον Ειρηνικό. Το μεξικανικό πλοίο του Ναυτικού

S AMR Uribe γέμισε με κάμερες GoPros ώστε να καταγραφεί η κάθε στιγμή από τον πνιγμό του και να μάθουμε το τι ζει κάποιος που βρίσκεται μέσα σ’ ένα πλοίο που βουλιάζει.

Το εκπληκτικό βίντεο απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές του Uribe ενώ βυθίζεται στον πυθμένα του Υποβρύχιου Πάρκου Rosarito ώστε να δημιουργήσει έναν τεχνητό ύφαλο.

Είναι αρκετά ενοχλητικό να παρακολουθείς όλο αυτό το νερό να πλημμυρίζει τα διάφορα διαμερίσματα, ενώ παράλληλα ακούς τον τρομακτικό ήχο που παράγεται από τους εκατοντάδες τόνους χάλυβα. Παρ’ όλα αυτά μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι που το σκάφος έχει υπηρετήσει τον σκοπό του.

The post Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως είναι να είσαι μέσα σ’ ένα πλοίο που βουλιάζει; (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα