Δεν είναι τρολ! Η Jolie και τα παιδιά της τρώνε ταραντούλες- Video

10:43 21/2/2017 - Πηγή: iPop

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video το οποίο δείχνει την Angelina Jolie και να παιδιά της να τρώνε μπροστά στην κάμερα ταραντούλες και σκορπιούς.

Λίγο μετά από την πρώτη δημόσια τοποθέτηση της ηθοποιού για το διαζύγιο της με τον Brad Pitt, μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά της και τους έδωσε εντολές για το πως θα πρέπει να καθαρίζουν τις ταραντούλες πριν

τις φάνε.

Η Jolie θυμίζουμε, πως βρίσκεται στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας ταινίας που σκηνοθετεί με τίτλο: «First They Killed My Father».

Μπροστά στην κάμερα του BBC η οικογένεια σήκωσε τα μανίκια και άρχισε το μαγείρεμα με την Jolie να εξηγεί στα παιδιά για τις ταραντούλες «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα».

Στόχος του ιδιαίτερου αυτού video ήταν να τονιστεί, πως οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα.

«Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Angelina λέγοντας, ότι έχουν την γεύση τσιπς.

Μπορεί τα παιδιά να κοιτούσαν παράξενα το τηγάνι το οποίο ήταν γεμάτο από αράχνες και σκορπιούς αλλά τελικά δεν δίστασαν να τα δοκιμάσουν τους μεζέδες.

Δείτε το σχετικό video:

Διαβάστε επίσης:

H Jolie μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο- «Θα είμαστε για πάντα οικογένεια»

The post Δεν είναι τρολ! Η Jolie και τα παιδιά της τρώνε ταραντούλες- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα