Δεν χρειάζονται γλάστρες όταν μπορείς να φτιάξεις αυτή την εκπληκτική ζαρντινιέρα | Video

14:43 14/7/2017 - Πηγή: iPop

Αν θέλεις να βάλεις σε μία τάξη τον κήπο σου και να κρατήσεις προστατευμένα τα λουλούδια σου, σου έχουμε τη λύση! Μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ζαρντινιέρα με βάση τις δικές σου ανάγκες. Είναι εύκολο, γρήγορο και πολύ δημιουργικό.

Υλικά30 ξύλινες σανίδες με μικρό πλάτος10 ξύλινες σανίδες με μεγάλο πλάτος120 βίδεςΈνα κατσαβίδι (κατά προτίμηση ηλεκτρικό)1 μολύβι1 μεζούραΣυρμάτινο πλέγμαΚοφτάκι

Τα υλικά αυτά παράγουν 3 ζαρντινιέρες.

Πως θα το κάνεις;Τοποθετούμε κάθετα τις δύο πλατιές σανίδες παράλληλα την μία στην άλλη. Η απόστασή τους είναι ανάλογη με το μάκρος των λεπτών σανίδων.Με
τη μεζούρα και το μολύβι σημαδεύουμε τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι σανίδες με το μικρό πλάτος.Πέντε σανίδες με μικρό πλάτος αντιστοιχούν σε μία μικρή ζαρντινιέρα. Βιδώνουμε τις σανίδες πάνω στις δύο παράλληλες.Τοποθετούμε σανίδες και από τις δύο πλευρές.Όταν η ζαρντινιέρα είναι έτοιμη, την ντύνουμε εσωτερικά με το σιδερένιο πλέγμα. Προκειμένου να της δώσουμε το σχήμα και το μέγεθος που θέλουμε χρησιμοποιούμε το κοφτάκι.Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για τις άλλες δύο ζαρντινιέρες.Όταν πλέον είναι έτοιμες, τοποθετούμε την μία στη μέση και τις άλλες δύο τις στερεώνουμε στα πλάγια σε μεγαλύτερο ύψος.

The post Δεν χρειάζονται γλάστρες όταν μπορείς να φτιάξεις αυτή την εκπληκτική ζαρντινιέρα | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα