Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reunion του Love Actually

14:08 17/2/2017 - Πηγή: iPop

Οι πρωταγωνιστές του Love Actually κάνουν reunion για καλό σκοπό και το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μόνο ώρες είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Τι είναι το Red Nose Day;

Είναι ένα event που γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο απ’ την ΜΚΟ Comic Relief Inc. προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα

για παιδάκια που είναι αντιμέτωπα με τη φτώχεια.

Τι θα δούμε στο σκετσάκι;

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της λατρεμένης ταινίας πρόκειται να παρουσιάσουν ένα σκετς σχετικά με το πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα.

Το εν λόγω σκετσάκι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Red Nose Day στις 24 Μαρτίου και θα προβληθεί από το BBC.

Η Emma Freud, η υπεύθυνη του Red Nose Day μοιράστηκε κάποιες πίσω από τα παρασκήνια φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

So this just happened. #rednosedayactually day 1 of filming. Might have cried a tiny bit. pic.twitter.com/DQ3GxNSwLp

emma freud (@emmafreud) February 16, 2017

Under that scarf liam was wearing a turtle neck jumper. #rednosedayactually Day 1 of filming. pic.twitter.com/D2uMmM6Gis

emma freud (@emmafreud) February 17, 2017

Ο Richard Curtis, ο συγγραφέας του πρωτότυπου σενάριου αξίζει να τονιστεί, πως υπογράφει και το σενάριο του σκετς, μιλώντας μάλιστα για το νέο του δημιούργημα τόνισε:

«Με την πάροδο των ετών έχω κάνει πολλά σκετσάκια στα πλαίσια της Red Nose Day. Μόλις μου έγινε η πρόταση για το Love Actually μου φάνηκε αρκετά διασκεδαστικό το ενδεχόμενο. Εγώ ποτέ δεν θα ονειρευόμουν να γράφει σκετς βασιμένο στο Love Actually, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να βγει διασκεδαστικό και σίγουρα όλοι θα ενδιαφέρονται να δουν τι κάνουν οι χαρακτήρες του σήμερα».

«Αυτό το οποίο αναρωτιούνται σχεδόν όλοι είναι το ποιος έχει γεράσει καλύτερα;» είπε και όπως πρόσθεσε προφανώς, πως αυτός είναι ο Liam.

Ενώ συμπλήρωσε:

Είμαι ευγνώμων για το ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι σε θέση να λάβουν μέρος. Η προβολή του σίγουρα θα είναι μια νοσταλγική στιγμή

Διαβάστε επίσης:

Οι πρωταγωνιστές του Love Actually κάνουν reunion για καλό σκοπό

The post Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reunion του Love Actually appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα