«Μπλε Φάλαινα»: Νέο κρούσμα στην Ελλάδα!

11:57 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Νέο κρούσμα εμφανίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη από το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα». Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των Ελλήνων που πέφτουν θύματα του παιχνιδιού καθώς εμφανίζονται στην επιφάνεια έφηβοι που σημαδεύουν το σώμα τους για το σκοπό του παιχνιδιού. Ύστερα από το περιστατικό με το 15χρονο κορίτσι από την Κατερίνη όλο και περισσότεροι

γονείς ανοίγουν τα στόματα τους και αποκαλύπτουν διάφορα περιστατικά.

Ένα νέο κρούσμα εμφανίστηκε στην Κρήτη καθώς ένας πατέρας μέσω Facebook αποκάλυψε ότι μια 9χρονη συμμαθήτρια της κόρης του έχει παρόμοια σημάδια στα χέρια της με εκείνα που εμφανίζουν όσοι παίζουν το διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Ο πατέρας λέει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ότι:

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της «γρατζουνίστηκε» παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται «Μπλε Φάλαινα»… Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την «ψάρεψα» για πληροφορίες…. Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε…. Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων… Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η «Μπλε Φάλαινα» για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε.

H ανάρτηση του πατέρα

The post «Μπλε Φάλαινα»: Νέο κρούσμα στην Ελλάδα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα