Μπαίνει δειλά δειλά το Φθινόπωρο

08:44 12/9/2017 - Πηγή: iPop
Με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες θα κυλήσει η Τρίτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη

αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το άρθρο Μπαίνει δειλά δειλά το Φθινόπωρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα