Από σήμερα μπορείς να «κρύβεις» όποια φωτογραφία θέλεις στο Instagram

09:11 14/6/2017 - Πηγή: iPop

Πριν από έναν μήνα έγινε γνωστό πως το Instagram δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα σου επιτρέπει να «κρύβεις» και όχι να σβήνεις όποια φωτογραφία θέλεις στο Instagram. Αυτό το χαρακτηριστικό, είναι από σήμερα, Τετάρτη, διαθέσιμο σ’ όλους τους χρήστες του social media!

Μπορείς δηλαδή κι εσύ να αρχειοθετήσεις, χωρίς να σβήσεις, όποια φωτογραφία ή video σου θέλεις στο Instagram,

απλά επιλέγοντας τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και διαλέγοντας την επιλογή «archive».

Αφού αρχειοθετηθούν, αυτές οι αναρτήσεις μετακινούνται σε μια ειδική ενότητα της εφαρμογής που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σoυ.

Αυτή η σελίδα αρχειοθέτησης και όλες οι αναρτήσεις οι οποίες περιλαμβάνονται σ΄αυτή, είναι ορατές μόνο σε σένα.

Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις να καταργήσεις την αρχειοθέτηση μιας φωτογραφίας και να «εμφανιστεί στο προφίλ» ή απλά να την αφήσεις εκεί για πάντα για το προσωπικό σου αρχείο.

Γιατί να θέλει κάποιος να αρχειοθετήσει μια φωτογραφία;

Ίσως θέλεις να κρύψεις μια φωτογραφία που δεν έχει πάρει πολλά likes, αλλά θέλεις να θυμάσαι τη στιγμή ή ενδεχομένως να είναι μια αγαπημένη σου φωτογραφία που δεν θέλεις να χάσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες. Όποιος κι αν είναι λόγος, πλέον μπορείς να το κάνεις!

Το χαρακτηριστικό αυτό θυμίζει ελαφρώς το Snapchat’s Memories, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κρατά φωτογραφίες και video που τραβάς, αλλά δεν θέλεις να μοιραστείς με τους φίλους σου.

Photo: Photo Illustration by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images

The post Από σήμερα μπορείς να «κρύβεις» όποια φωτογραφία θέλεις στο Instagram appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instagram,