Απεργιών συνέχεια για τους πιλότους της Lufthansa

10:05 28/11/2016 - Πηγή: iPop

Τις απεργίες τους αποφάσισαν να συνεχίσουν οι πιλότοι της Lufthansa οι οποίοι δήλωσαν πως θα απεργούν και στις 29 και 30 Νοεμβρίου.

Η ένωση των Γερμανών πιλότων VC ανακοίνωσε την Κυριακή, πως θα απεργήσει στην αεροπορική εταιρεία Lufthansa στις 29 και 30 Νοεμβρίου, καθώς

όπως τόνισε η νέα προσπάθεια επίλυσης των μισθολογικών αιτημάτων της απέτυχε μετά από μια τετραήμερη απεργία που πραγματοποιήθηκε.

Το μέλος της ένωσης, Γιόεργκ Χαντβεργκ σε δήλωση του επισήμανε:

Δυστυχώς, οι υψηλού επιπέδου συνομιλίες που έλαβαν χώρα σήμερα, Κυριακή με ελάχιστη προειδοποίηση απέτυχαν να φέρουν αποτέλεσμα

Ενώ πρόσθεσε πως «ακόμα δεν υπάρχει συζητήσιμη πρόταση από την Lufthansa σχετικά με την αμοιβή των πιλότων, το οποίο σημαίνει ότι οι κινητοποιήσεις του κλάδου χρειάζεται να συνεχιστούν».

Τονίζεται, πως οι απεργίες θα επηρεάσουν την Τρίτη (29/11) τις εγχώριες πτήσεις στη Γερμανία, ενώ την Τετάρτη (30/11) τις πτήσεις του εξωτερικού.

Η Lufthansa, παράλληλα, εκδήλωσε την απογοήτευσή της από την απόφαση της ένωσης, και δήλωσε ότι θα ανακοινώσει ένα ειδικό πρόγραμμα πτήσεων έως τις 3:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας την Δευτέρα.

The post Απεργιών συνέχεια για τους πιλότους της Lufthansa appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα