Αντίστροφη μέτρηση για την ορκωμοσία του Ντ.Τραμπ- Δηλώνει έτοιμος να πιάσει δουλειά- LIVE εικόνα

16:13 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ορκιστεί ο Ντ. Τραμπ 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Μπαράκ Ομπάμα να αποχαιρετήσει τον λαό της Αμερικής. Οι σκέψεις όλων είναι στο τι γράφει η επιστολή η οποία θα αφήσει ο Τραμπ για τον απερχόμενο πλανητάρχη πάνω στο οβάλ γραφείο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Οι συναυλίες πριν την ορκωμοσία έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν τα ρολόγια να δείξουν, 19:00 (ώρα Ελλάδος).

Δείτε την live κάλυψη του FOX News
των εορτασμών:

President-elect Donald Trump and Melania Trump arrive at St. John’s Church for a prayer service ahead of his #inauguration. #Trump45 pic.twitter.com/ySs8NtO544

Fox News (@FoxNews) January 20, 2017

Το τελευταίο tweet του Τραμπ λίγο πριν την ορκωμοσία:

«Όλα αρχίζουν σήμερα» έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, μερικές ώρες πριν από την ορκωμοσία του στην Ουάσινγκτον και πρόσθεσε:

Θα σας δω στις 11:00 για την ορκωμοσία. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

It all begins today! I will see you at 11:00 A.M. for the swearing-in. THE MOVEMENT CONTINUES – THE WORK BEGINS!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 20, 2017

Ακριβώς στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ακουμπήσει το αριστερό του χέρι στη Βίβλο στην οποία είχε ορκιστεί ο Αβραάμ Λίνκολν και θα δηλώσει πίστη στην πατρίδα και τον λαό. Στη συνέχεια, θα εκφωνήσει την πρώτη ομιλία από τη δυτική πρόσοψη του Καπιτωλίου προτού ηγηθεί της πομπής στην Λεωφόρο Πενσιλβάνια από το Καπιτώλιο στον Λευκό Οίκο.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ορκωμοσία:

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα την ορκωμοσία αναμένεται να παρακολουθήσουν περί τα 900.000 άτομα, την ώρα που στους δρόμους γύρο από τον Λευκό Οίκο έχουν ξεχυθεί 28.000 αστυνομικοί, μυστικοί πράκτορες και γενικά άνθρωποι των δυνάμεων ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ορκωμοσία του ο Τραμπ αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο Βίβλους. Αυτή στην οποία είχε ορκιστεί ο πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν αλλά και μία που του είχε δωρίσει η μητέρα του το 1955.

Όσα περιμένουμε να πει στην ομιλία του:

Η ομιλία του Ντ. Τραμπ αναμένεται πως θα έχει διάρκεια περίπου είκοσι λεπτά. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπό του Σ.Σπάισερ, αναμένεται να εκφωνήσει μια «πολύ προχωρημένη σε σκέψη, πολύ εμπνευσμένη» η οποία θα είναι προσανατολισμένη στο «μαζί». με στόχο την επίλυση προβλημάτων, όπως είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας.

Φωτογραφίες από τους πολίτες που έχουν αρχίσει να συγκεντρώνεται για την ορκωμοσία του Τραμπ:

Hundreds of people in line for free pot giveaway & demonstration @DCMJ2014 @fox5dc they are expecting thousands #Inauguration pic.twitter.com/CR01urgPvl

— Alexandra Limon (@AlexandraFox5DC) January 20, 2017

The excitement is building ! Only 9am #MAGA #Inauguration pic.twitter.com/bQznfHw4OZ

— Inaugural EddieT (@MrEdTrain) January 20, 2017

#BlackLivesMatter has entirely SHUT DOWN down an #Inauguration access checkpoint. Police trying to find other entry points. pic.twitter.com/uOgYNWCfhp

— ✊ #DisruptJ20 ✊ (@DisruptJ20) January 20, 2017

Διαβάστε επίσης:

Το πρόγραμμα των 3ημερων εορτασμών της ορκωμοσίας του Τραμπ -Live εικόνα

photo:Time

The post Αντίστροφη μέτρηση για την ορκωμοσία του Ντ.Τραμπ- Δηλώνει έτοιμος να πιάσει δουλειά- LIVE εικόνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα