Ανοδική η πορεία της θερμοκρασίας | Αίθριος ο καιρός

08:34 10/7/2017 - Πηγή: iPop
| Αίθριος

Αίθριος θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και σποραδικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, οι οποίοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί

4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 και πιθανόν 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά και πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα παραμείνει αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριο θα παραμείνει το καιρικό σκηνικό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

The post Ανοδική η πορεία της θερμοκρασίας | Αίθριος ο καιρός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα