Αν ο καλός σου έχει κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, μην το σκέφτεσαι, παντρέψου τον!

15:15 22/6/2017 - Πηγή: iPop

Όσο μεγαλώνουμε τόσο δυσκολευόμαστε να μπούμε σε μια σχέση. Οι απαιτήσεις μα αυξάνονται… Κοινώς «το ένα μας ξινίζει, το άλλο μας βρωμάει».

Δεν φταίει πάντα ο άλλος όταν μια σχέση στραβώνει, όταν έρχεται στο τέλος της. Εσύ πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις από έναν σύντροφο και μια σχέση.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει για να κάνεις μια σχέση ζωής.

Συνέπεια

Η συνέπεια είναι πολύ σημαντική και θα το καταλάβεις από την αρχή της σχέσης. Σκέψου να μην μπορείς να προβλέψεις

τη συμπεριφορά του, να είναι μια κρύο, μια ζέστη. Ε δεν θα σε τρελάνει κιόλας!
Όταν ένας άνθρωπος είναι συνεπής σε μικρά πράγματα, όπως στην επικοινωνία, τότε είναι πιο πιθανό η σχέση να διαρκέσει περισσότερο.

Επιτυχία

Και δεν εννοούμε να έχεις απλώς διευθυντικές σχέσεις. Απλά, να είναι φιλόδοξος στην καριέρα του.

Ένας άνθρωπος που είναι επιτυχημένος στην δουλειά του είναι πολύ πιθανότερο να ξεκινήσεις μια υγιή σχέση. Αν κάποιος δεν έχει μια σταθερή δουλειά ή είναι δυστυχισμένος με αυτό που κάνει, τότε σίγουρα η σχέση δεν θα είναι η προτεραιότητά του.

Γενναιοδωρία

Αν είναι γενναιόδωρος τότε θα μπορούσε να είναι ο Ένας.
Τους ανθρώπους που αγαπάνε να δίνουν, που είναι ευγενικοί και γενναιόδωροι να τους κρατάς για μια ζωή. Και γενναιοδωρία δεν σημαίνει απαραίτητα να σου αγοράζει δώρα ή να σε πηγαίνει διακοπές. Σημαίνει να σου αφιερώνει χρόνο.

Αφοσίωση

Αν ο σύντροφός σου είναι πιστός και αφοσιωμένος μην τον αφήσεις. Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά για να χτιστούν, οπότε φρόντισε να είσαι με κάποιον που είναι πρόθυμος να προσπαθήσεις. Αν είναι αφοσιωμένος θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τις δύσκολες στιγμές σας και δεν θα το βάλει στα πόδια στην πρώτη καταιγίδα.

Εκφραστικότητα

Πρέπει να εκφράζει την αγάπη του με τον τρόπο που την λαμβάνει. Αν μιλάτε την ίδια γλώσσα στην αγάπη, αν υπάρχει επικοινωνία τότε είναι πολύ καλό σημάδι.

Να εκφράζει τα συναισθήματά του και να μην χρειάζεται να «μυρίσεις τα νύχια σου» για να καταλάβεις τι σκέφτεται και πως νιώθει.

Αισιόδοξος

Όταν σκέφτεται θετικά και είναι αισιόδοξος θα κάνει καλό στη σχέση σας. Η ζωή, η χαρά και η διασκέδαση θα είναι τα χαρακτηριστικά της. Αισιόδοξος και περιπετειώδης και δεν θες κάτι άλλο.

«Σχεσάκιας»

Να θέλει πραγματικά να βρίσκεται σε μια σχέση. Αν σου πει πως «δεν ψάχνει τίποτα σοβαρό» μάλλον το εννοεί. Οι σχέσεις είναι 80% θέμα timing. Δεν θες να είσαι με κάποιον που δεν είναι «σε φάση» γιατί απλώς δεν θα έχει κάτι να σου προσφέρει.

Πνευματικότητα

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως χρειάζεται να πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Να έχει απλώς ισχυρές ηθικές αξίες.
Ένας άνθρωπος που θα συνδεθεί πνευματικά με τον άλλο σημαίνει πως θα κάνει στην άκρη τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του. Καταλαβαίνει πως υπάρχει κάτι που υπερβαίνει τα δικά του θέλω. Ακόμα και το σεξ θα είναι καλύτερο.

Σημείωση: Καλό είναι πρωτίστως, να ενσωματώσεις στον εαυτό σου όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

The post Αν ο καλός σου έχει κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, μην το σκέφτεσαι, παντρέψου τον! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα