Αμετακίνητοι οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα τους

11:16 11/2/2017 - Πηγή: iPop

Αμετακίνητοι στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Μακεδονίας οι οποίο δηλώνουν, πως δεν θα κάνουν βήμα πίσω μετά το άκαρπο τετ-α-τετ των εκπροσώπων τους με τα μέλη της Κυβέρνησης την Παρασκευή.

Οι αγρότες ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους οργανώνοντας τη συμμετοχή τους στο παναγροτικό συλλαλητήριο το οποίο, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή, οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

περιμένουν από την Κυβέρνηση να τους δώσει απάντηση στο αίτημα τους ορίζοντας ημερομηνία συνάντησης είτε με τον Πρωθυπουργό, είτε με τον αντιπρόεδρο και τους αρμόδιους υπουργούς.

Κλειστή αξίζει να θυμίσουμε, πως από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης. Έτσι, η κυκλοφορία αναγκαστικά διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης. Επίσης, η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ πραγματοποιείται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης.

Από τις 25/1 οι αγρότες των Σερρών παραμένουν στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου κρατούν στάση αναμονής. Ενώ στο μπλόκο στα πράσινα φανάρια, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο), παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Τα τρακτέρ τους έχουν παρατάξει οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Χαλκιδικής και στα παρακάτω τρία σημεία: στον κόμβο της Τρίγλιας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, ‘Αγιο Μάμα ήτοι στο δρόμο Μουδανίων-Κασσάνδρας και στα Βραστά επί της επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Αγίου Όρους.

Στα διόδια των Μαλγάρων συνεχίζουν να βρίσκονται οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίο στις 14/2 θα κατέβουν στην Αθήνα.

Αγροτικό μπλόκο έχει στηθεί και στη γέφυρα Ρυμνίου η οποία βρίσκεται επί της εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης.

Διαβάστε επίσης:

Οι εργαζόμενοι του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης συμπαραστέκονται στους αγρότες

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Αμετακίνητοι οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα