Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

08:35 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί

4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική Μακεδονία και την Θράκη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρος, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται στα βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα