Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μελβούρνη- Ελληνικής καταγωγής φέρεται να είναι ο οδηγός (Videos)

08:12 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο κέντρο της Μελβούρνης με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρία άτομα και να τραυματιστούν ακόμα 20.

Τα θύματα είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα 30 ετών, αλλά και ένα 10χρονο παιδί.

Οι 5 απ’ τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αστυνομικές Αρχές της Μελβούρνης τόνισαν ότι ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα, το οδήγησε από πρόθεση πάνω στο πλήθος, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος που οι δρόμοι είναι γεμάτοι από κόσμο.

Ο οδηγός έχει συλληφθεί, ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο πως το συμβάν δεν έχει σχέση

με την τρομοκρατία.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν πυροβολισμό, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει επίσημη αναφορά για πυρά.

Το κέντρο της πόλης αποκλείστηκε, ενώ διακόπηκε και η λειτουργία του τραμ στην οδό Bourke Street.

Ο διοικητής της Αστυνομίας δήλωσε τα εξής: «Ένας άνδρας σκοπίμως έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στον πεζόδρομο της οδού Bourke, και έχουμε τρεις νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες. Έχουμε συλλάβει τον δράστη. Δεν υπάρχει απειλή προς το κοινό σε αυτή τη φάση. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω πως δεν πρόκειται για περιστατικό που έχει να κάνει με αντιτρομοκρατία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της ομογένειας στην Αυστραλία, ο άνδρας που έριξε το αυτοκίνητο πάνω στο πλήθος φέρεται να είναι ελληνικής καταγωγής.

Νωρίτερα, ο δράστης είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε συγγενή του, ενώ φέρεται να έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, προβλημάτων ψυχικής υγείας και χρήσης ναρκωτικών.

Photo: © Antonio Nikolik / YouTube

The post Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μελβούρνη- Ελληνικής καταγωγής φέρεται να είναι ο οδηγός (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα