Αυτό είναι το πιο sexy επάγγελμα σύμφωνα με μία νέα μελέτη

18:36 10/9/2017 - Πηγή: iPop
Αυτό είναι το πιο sexy επάγγελμα σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Και αν αναρωτιέσαι αν όντως υπάρχει τέτοια μελέτη και όμως ναι υπάρχει και σύμφωνα με αυτήν, οι φωτογράφοι αποδεικνύονται ως οι πιο sexy ανάμεσα σε άλλα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από τον Scott Barry Kaufman του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, αναφέρει τη δυνατότητα λήψης «καλλιτεχνικών φωτογραφιών» ως το έβδομο πιο σέξι δημιουργικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει ένα άτομο.

Παρακάτω είναι τα άλλα επαγγέλματα που κατάφεραν να φθάσουν στο Top 10 σύμφωνα με την ομάδα των 815 «εθνολογικά διαφόρων» υποψηφίων που ερωτήθηκαν για τη μελέτη, η οποία αποτελείται από 119 άνδρες και 696 θηλυκά.

Αν δεν είσαι φωτογράφος μην στεναχωριέσαι γιατί στη λίστα των σέξι επαγγελμάτων που μπορείς να ακολουθήσεις είναι και τα αθλήματα, η δημιουργία μουσικής, το να είσαι μέλος μίας μπάντας και να είσαι ηθοποιός ή ποιητής.

Μπορείς να αξιοποιήσεις τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για να ενθαρρύνεις το χόμπι σου ή το επάγγελμα σου και να περάσεις το υπόλοιπο απόγευμα σου αγκαλιά με μία κάμερα.

Photo: davebloggs007

Το άρθρο Αυτό είναι το πιο sexy επάγγελμα σύμφωνα με μία νέα μελέτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα