Αυτό είναι το app που χρειάζεσαι στην Οία!

16:02 30/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις επισκεφτεί τη Σαντορίνη και φυσικά δεν σκοπεύεις να χάσεις το Νο1 αξιοθέατο για Έλληνες και τουρίστες: το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα από την Οία. Όμως αναρωτιέσαι, λέμε τώρα, ποια είναι η κατάλληλη ώρα; Τι ώρα πρέπει να σκάσω για να δείξω ενημερωμένος και να μην περιμένω άσκοπα για το «event»; Το application Lumy θα σου δώσει την απάντηση!

Φυσικά, δεν δημιουργήθηκε ακόμα το app που ασχολείται συγκεκριμένα με το ηλιοβασίλεμα της Οίας, αλλά αυτό για το οποίο μιλάμε σου εμφανίζει με ακρίβεια πότε είναι η ώρα της ανατολής και της δύσης του ηλίου όπου

κι αν βρίσκεσαι. Είσαι ρομαντικός και ψάχνεις πάντα τα ηλιοβασιλέματα για να φωτογραφίσεις την καλή σου με φόντο; Αυτό είναι το app για σένα. Η εφαρμογή, βέβαια, προτείνεται ειδικά στους γνώστες της φωτογραφίας, οι οποίοι ξέρουν ότι πρέπει να βγάλουν τις φωτογραφικές τους τη συγκεκριμένη ώρα. Θεωρείται ότι έχει ιδανικό φως για κάθε θέμα -όχι πολύ έντονο, αλλά ζεστό.

Στην εφαρμογή μπορείς, επίσης, να ορίσεις την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι, με βάση το σήμα GPS και να λάβεις για αυτή πληροφορίες σχετικά με τον καιρό ή πόσο πυκνά θα είναι τα σύννεφα την επίμαχη ώρα.

Το app είναι διαθέσιμο για iPad, iPhone και iPod touch έναντι 2 δολαρίων. Το βρίσκεις εδώ.

The post Αυτό είναι το app που χρειάζεσαι στην Οία! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα