Αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα θες να τις βγάλεις από τα αυτιά σου!

11:10 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές σε έχει ξυπνήσει το ξυπνητήρι του συντρόφου, που εκείνος μπορεί να ξυπνάει πιο νωρίς από σένα. Ακόμα και η μισή ώρα ύπνου είναι πολύ σημαντική! Και εκτός από το ξυπνητήρι μπορεί ο ύπνος να παρενοχλείται από άλλους θορύβους μέσα στην νύχτα. Ροχαλητό ή τα αυτοκίνητα αν μένεις κοντά σε κεντρικό δρόμο. Έχεις χρησιμοποιήσει κοινές ωτοασπίδες αλλά και πάλι δεν μπορείς να βρεις την ησυχία σου!

Οι ωτοασπίδες Hush είναι η

λύση για σένα! Αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα θες να τις βγάλεις από τα αυτιά σου συνδέονται με bluetooth με το κινητό σου και όσο κοιμάσαι παίζει μια απαλή μουσική ώστε να μην ακούς τίποτα άλλο. Ή αν θες να βάλεις ξυπνητήρι χωρίς να ξυπνήσεις όλους στο σπίτι, με τις ωτοασπίδες αυτές θα ακούς μόνο εσύ το ξυπνητήρι σου.

Για να καλύψουν τους εξωτερικούς θορύβους, οι ωτοασπίδες αυτές έχουν μέσα έναν αφρό που εξαλείφει τους ήχους. Με αυτό τον τρόπο δεν σε ενοχλούν οι εξωτερικοί θόρυβοι. Αλλά η συσκευή αυτή σε βοηθάει να έχεις ένα ευχάριστο ξύπνημα.

Μαζί με τις ωτοασπίδες παίρνεις και μια άλλη συσκευή που την ακουμπάς στο τραπεζάκι δίπλα από το κρεβάτι σου. Η συσκευή αυτή περιέχει μια μικροκάμερα. Η μικροκάμερα αυτή παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και όταν το πρόσωπο σου φαίνεται αρκετά χαρούμενο τότε ενεργοποιείται η αφύπνιση. Ξεκινάει μια απαλή και ευχάριστη μουσική στα αυτιά σου και έτσι σηκώνεσαι από το κρεβάτι πιο ωραία.

Η εταιρεία που έφτιαξε αυτές τις ωτοασπίδες δηλώνει ότι αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για να περιορίσουμε τις διαταραχές στον ύπνο. «Βέβαια το ανθρώπινο αυτί μπορεί να πιάσει εκατοντάδες ήχους οπότε δεν γίνεται να μην ακούγεται απολύτως τίποτα».

Ο σχεδιασμός αυτής της συσκευής έχει αρχίσει πριν 11 μήνες και προβλέπεται να είναι έτοιμο προς πώληση τον Μάιο του 2015 και η τιμή του δε θα ξεπερνάει τα 100 δολάρια. Προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο που ψάχνει χρηματοδότες μέσα από την καμπάνια τους στο Kickstarter!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα θες να τις βγάλεις από τα αυτιά σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα